Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više od zabave

Generacija skupila donaciju za 15-godišnjeg sugrađana Matea

poreč generacija
nnn
05.03.2013.
u 14:15

Organizatori - porečki entuzijasti i pokretači dobrih vibracija u gradu - udružili su se u ideji o spajanju generacija i humanitarnoj akciji

 

Jedinstveno okupljanje Porečana i prijatelja u nekadašnjem omiljenom disco clubu u Plavoj laguni - prije desetak dana - nazvano “Di si, generacijo!”, a koje je okupilo gotovo dvije tisuće posjetitelja, događaj je koji je probudio zimi uspavanu Istru. No, da je riječ o inicijativi koja je osim zabave, susreta generacija i ponovnog povezivanja imao i humanitarni karakter govori podatak da su organizatori s osmjehom podvukli crtu i objavili dobre vijesti: “Imamo donaciju za Mate!”

Entuzijasti  bez kune naknade

Organizacijski odbor susreta u kultnom disko baru Plava, Damir Miloš, Dušan Maras, Ivan Bažon, Ivana Hatman, Stella i Ronald Brzak, Denis Mikatović-Jugovac i Đankarlo Šegon, obznanio je kako je za teško bolesnog 15-godišnjeg sugrađana Matea prikupljeno 11.312,20 kuna, a koje će dječaku i obitelji obitelji pomoći u liječenju i njezi.

Podsjetimo, organizatori - porečki entuzijasti i pokretači dobrih vibracija u gradu - udružili su se u ideji o spajanju generacija i - bez naknade i u svoje slobodno vrijeme - osmislili i dogovorili zabavu koja se, po sudu onih koji su se okupili, smatra jednom od najboljih posljednjih godina. Generacijama, a riječ o onima rođenim u razdoblju od 1960. do 1980. u “Plavoj” nije nedostajalo ničega - od glazbe koja je obilježila prve izlaska do domaćih delicija za koje se pobrinula obitelj proizvođača bakalara iz Bačve, vina Damijanić i Agrolaguna, pozivnice i plakate tiskara Sigra, ADD design, Propaganda, poklon bonove dao je wellnes centar Happyness i Materada centar, uključile su se marketinške agencije, lokalni web portali i radijska postaja, fotografski i video strudio i mnogi drugi. A suvenire - jastučiće punjene lavandom, izradila je Sandra Oklen.

Mateo, samo ozdravi nam ti

Potvrda uspješnosti potvrda je da u Poreču ne nedostaje ideja, dobre volje, inicijatora, a na organizacijskim sposobnosti volontera mogli bi pozavidjeti i profesionalci koji na takvim poslovima rade godinama i puno radno vrijeme. - Hvala svima koji su došli i uključili se u oragnizaciju kao i sponzorima, a Mateu porečka generacije šalje dobre želje za ozdravljenje - kažu organizatori najavljući kako ‘neće ostatio na ovome’.

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
lietuva
19:43 05.03.2013.

Za 15-godišnjeg SUGRAĐANINA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije