Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u zoološkom

Gej pingvini 'oteli' mladunče smatrajući kako mu se roditelji ne brinu dovoljno

27.09.2018.
u 20:28

Prava drama dogodila se u zoološkom vrtu u Danskoj kada je jedan par gej pingvina odlučio 'prisvojiti' jedno mladunče smatrajući da su ga napustili njegovi roditelji

Homoseksualnost i nekrofilija sasvim je uobičajena pojava kod pingvina koji su se opet zbog toga našli u središtu pozornosti.

U zoološkom vrtu u Danskoj dogodila se prava drama kada je jedan par gej pingvina odlučio 'prisvojiti' jedno mladunče smatrajući da su ga napustili njegovi roditelji.

Kako kaže timariteljica Sandie Hedegård Munck majka tog mladog pingvina otišla je na 'kupanje', a tata nije previše obraćao pozornost na malog pa su gej pingvini odlučili prisvojiti mladunče smatrajući da se njegovi roditelji očito ne brinu dovoljno.

Kada su roditelji 'otetog' pingvina shvatili da im nema bebe, prvo nisu djelovali previše uznemireno, no kada su ga pronašli kod gej pingvina nastala je prava drama i panika. Majka je počela kreštiti i tražiti svoje dijete natrag.

Na posljetku su morali intervenirati i timaritelji kako bi vratili mladunče njegovim pravim roditeljima.

Inače, ovaj gej par je i prije uspješno odgajao odbačenu mladunčad koju su napustili roditelji.

>> Pogledajte video što je obitelj pronašla dok je pretraživala rijeku

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar komentatorx
komentatorx
22:31 27.09.2018.

Večernjak, zar vas nije sramota ovakove gluposti pisati. Izgleda za vas je gej pod svaku cijenu.

Avatar rubinet
rubinet
21:56 27.09.2018.

"pingvinski gej par"? jezična mašta može svašta

DU
Deleted user
09:29 28.09.2018.

Jesenti milu bigulicu, to je nepobitan dokaz da su homoseksualni pingvini puno moderniji, napredniji, tolerantniji, empatičniji i uključiiviji nego njihovi hetroseksualni kolege. Od tih pingvinskih "gej humanista" imaju što naučiti svi naši dvonožni tradicionalno zatucani ognjištari i zadrti katolibani svih boja koji neprestance nemilosrdno tlače i na sve načine kinje brojne "ugrožene" i " ranjive" skupine, a pogotovo one koji su zbog nečega ponosni na nešto (jadna im kukala majka). Ali znanstveni napredak ne da se zaustaviti. Jednoga dana "znanstvenici" (poput onih koji su već naravili epohalno djelo zvano Istambulska kojnvencija) zasvagda će dokazati da je heteroseksualnost duboko neprirodna i neljudska pai da ju zato valja iskorijeniti, i to što prije to bolje. Hvala danskim pingvinima što nas nesebično prosvjećuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije