Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen na granici

Gdje su svi stali?! U auto natrpao 17 migranata, pokušao ih prevesti u Sloveniju

Granica sa Slovenijom
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
06.06.2020.
u 11:47

Dogodilo se to 17. svibnja 2020. u neposrednoj blizini granice s Bosnom i Hercegovinom, a 24-godišnji Rumnj trebao je dobiti nagradu od 500 eura

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv 24-godišnjeg državljanina Rumunjske zbog počinjenja kaznenog djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

- Okrivljenog 24-godišnjaka tereti se da je 17. svibnja 2020. u neposrednoj blizini granice s Bosnom i Hercegovinom, za obećanu novčanu nagradu od 500 eura, primio na prijevoz u osobni automobil marke Kia Sorento sedamnaest državljana Egipta koji nisu imali putne isprave, vizu i odobren boravak unutar Hrvatske ili Šengenskog prostora, s ciljem da ih odveze na teritorij Slovenije uz izbjegavanje granične kontrole, ali su ga policijski službenici zaustavili u mjestu Banfi u blizini državne granice s Republikom Slovenijom i spriječili u daljnjem prijevozu.

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Općinskog suda u Čakovcu je usvojilo prijedlog državnog odvjetnika i produljilo istražni zatvor zbog opasnosti od bijega - kažu u DORH-u.

Komentara 3

Avatar film
film
11:59 06.06.2020.

gospodo ne kupujem vaše proizvode,usluge zato jer se oglašavate na večernjem koji briše komentare i time guši slobodu govora...ako dovoljno ljudi pošalje takav mail oglašivačima možda se i kaj promjen i....................................................

MO
modovisisajteMaraschino
12:50 07.06.2020.

doktori su snalažljivi

PE
penelope5
12:32 06.06.2020.

U Americi bi dobio metak u celinku on i drustvo, a u zlocinackoj nazi/fasistickoj tvorevimi od EU-ropske unije teroristi napadju tudje zemlje i gradjane po kucama, posto im gazde sjede u Briselu i Berlinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije