Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Gdje se donose ključne odluke za Hrvatsku?

Bunjac je, čini se, Plenkovića dirnuo direktno u žicu, što bi rekao narod, izuo ga iz cipela

Komentari 21

BA
bakulušić
21:35 10.02.2017.

U svjetskim centrima sekularnog liberalizma odakle se, uz pomoć nevladinih udruga, takozvanih pisaca, takozvanih filozofa,"kulturnjaka" i medija, pokušava ovladati mentalnim i materijalnim razvalinama koje je iza sebe ostavio komunizam.

VL
Avatar zamp1
zamp1
01:16 11.02.2017.

Odluke donose Branko Roglic, Tedesi, Ferdelji, Koncar , Miskovic, Braca Karici...

VL
NA
navijeke
00:41 11.02.2017.

Pitam se kako bi se cijenjena autorica članka osjećala da neprijateljski nastrojena skupina ljudi mjesecima o njoj širi laži. I nakon toga da joj priđe netko, očigledno instruiran - jer sam takvu rečenicu ne bi uspio smisliti za tri života - i papagajski joj "skreše" u lice jednu od tih laži. Bi li se prisutni pitali je li cijenjena Renata Rašović burno reagirala zbog toga što joj je dosta višemjesečnog širenja laži ili zbog toga što je "rečena istina"?

VL
Avatar firebird
firebird
01:23 11.02.2017.

Komunisticke popevke, tog smo se dovoljno naslusali mi stariji, zastitimo djecu od ovakvih.

VL
CR
crocro
07:56 11.02.2017.

Vidite samo kako su novinari jednosmjerni i pristrani i pucaju od radosti i uvjerenja kako je Bunjac "pobijedio" premijera. Pa tako se pitao da li je reakcija premijera bila tako žestoka jer je Bunjac kao zastupnik rekao-istinu. A zašto taj novinar nije napisao slijedeće: Da li je reakcija premijera bila tako žestoka jer je zastupnik rekao - laž. E, to ne dolazi u obzir, jer novinar misli kako zastupnik samo i jedino on govori istinu a premijer je lažov i treba ga "dokrajčiti" ne samo lažnim zastupničkim udarima u Saboru već i novinarskim smicalicama. Samo kako bi narod potaknuo da loše misli o svojem premijeru, koji je konačno nakon dugo godina dao nadu da će ipak od Hrvatske nešto biti i dao nadu da će Hrvatski građani bolje živjeti. Ali to njima ne odgovara pa treba stajati na strani onima koji blate premijera konačno uspješne vlade.

VL
Avatar comparator
comparator
08:06 11.02.2017.

Pogoditi žicu je nekad vrlo lako ali upravo zbog reakcije koja je bila izuzetno upečatljiva dobio sam dojam kako je Plenković upravo takav dojam o sebi htio izbjeći. Činjenice koje se poklapaju ne idu mu u prilog obrane jer gaa iz Evrope podržava Tusk ,Merkel , ,a i Juratović se je smirio . Njegovi potezi koji naslućuju balansiranje između lijeve i desne struje samo pokazuje kako želi provući HDZ žednog preko vode ali i one koji su za onakav kakav se naslućivao s Karamarkom. Krenuo je na osvajanje Bosne za interes Evrope a prije toga uopće nije proučio pitanje položaja Hrvata nego grlom je grlom u jagode navalio vesti BiH u Evropu dok tamo za to uopće nema volje .Pa nema volje čak ni od takozvanih predstavnika Hrvata koji rade za svoje interese umjesto naroda kojeg bi trebali predstavljati. Plenković je za mene povukao brzoplet potez oko otkupa dionica INA-e jer neznamo vrijedi li uopće više išta ta kompanija i nije li možda prezadužena kao i one koje je Crosko otkupio od Mađara za peterostruku cijenu a sada su u stečaju ili blizu. Mislim da se vrlo slabo snalazi u ekonomiji i da na žalost cijela vlada luta bez cilja i plana . Zapravo Hrvatska treba nekoga tko će se pouzdati u svoj narod ,a taj se ne rađa.

VL
JE
jelenarozga
14:19 11.02.2017.

Zanimljivo da su i Plenković i Kitarovićka i Orešković na vodeće pozicije došli iz drugih dijelova svijeta . Troje njih u roku manje od 2 godine. Slučajnosti postoje, ali baš ovakve?

VL
MI
miso
08:13 11.02.2017.

Zastupnik Bunjac rekao je istinu (istinu)! ... Ništa ne boli koliko boli istina koja vam ne odgovara! Kao što sam savjetovao premjeru Sanaderu da se nakon drugih pobjedonosnih izbora povuče u miru (nije me poslušao), tako i sada (besplatan) savjet premjeru Plenkoviću: povucite se danas, sutra ćete biti otjerani.

VL
Avatar mama mia
mama mia
14:46 11.02.2017.

Malo lijevo više desno malo kod Orbana malo u Češku malo u Poljsku na pola puta do Trampa onda po koju " pljusku" u Izrael i to je to vanjska politika čimbenika vanjske politike Amerike

VL
GD
Gospon Drug
05:01 11.02.2017.

Tu se donese ključne odluke za Hrvatsku gdje pupovac postavlja ministre a ne tam negdje u p.m. u Briselu i Beogradu!!!

VL
CI
cinbenik
07:09 11.02.2017.

El bahati prepotentni umišljeni vojno nesposobni branitelj iz Brisela ..........je pokazao u saboru svu svoju zaludjenost u slučaju Barišić , da je omadjivac HDZe birača NR 1......Igra rijeci izmišljanje tople vode........pozivajući se na nesuradnju opozicije i podmetanja vladi.......Nedaj voze da ima podmetanja od prve sekunde vladanja kao Briselki Milanović,koji u najtežim uvjetima vladanja ikada napravi rast Hrvatske i pored prozivanja na svetim misama ,dvjema kolonama ,šatora,plinskih boca sa križevima ,neprijateljskog djelovanja presadnice podjele i raseljavanja Hrvata........Briselki Plenkovićevim projekt,traži koncezuse i podršku HDZe laznodomoljubnom zlu,a došao na podjelama i HDZe laznodomoljubnom zlu na vlast,kako bi provodio Briselki trilateralni udružen sa presednicom koju postavite Englezi........

VL
Avatar KiM
KiM
23:01 10.02.2017.

Brisel, Washington...

VL
ZA
zac111
21:52 10.02.2017.

istina je ..iako sam polagao nade u ovu vladu ali su me razocarali za sad!!! zbog toga jer je vecina vodecih u hdz u iz jugokomunisticke sfere..a o sdp u da ne govorim jos gori...hns daleko najgori uhljebnicko- izdajnicka stranka

VL
AN
anticenzura
22:15 10.02.2017.

Jadna je i bijedna drzava u kojoj narod nema prava glasa. Ovima EU prcijetina kroji sudbinu narodu, pljacka sve zivo drzavama i gradjanima, zapovjeda im kao robovima sto moraju jesti, uciti, koliko potrositi, koliko se zaduziti, s kim poslovati i s kim ratovati. Boze sacuvaj to je tesko roblje. Ne cudim se neobrazovanom puku nizega sloja, ali gdje su im intelektualci u drzavi i gospodarstvenici, zar njima treba pokazati prstom sto da rade i kako da se ponasaju u svojoj zemlji? Citam sada ovdje u CH medijima, hvalisaju se koliko im se bogatasa doselilo u zemlju, multimilionera iz citavoga svijeta, Rusi drzu primat, prvi na listi u 2016. i u mom Kantonu i na nacionalnom nivou. Na stotine njihovih milionera zivi i posluje u Svicarskoj i ulijeva ogroman kapital u drzavni budzet i tako iz citavoga svijeta. A ovi iz EU dopeljali svu svjetsku sirotinju poreznim obveznicima na grbacu i jos prijete drzavama koje se pobune? Samo bijedu i crnu mizeriju sire oko sebe i onda se cude sto svi bjeze od njih. Dno dna!!!!

VL
FM
fmihoci
23:58 10.02.2017.

..... bakalušić o "svjetskim centrima sekularnog liberalizma" dok manje od desetak krupnijih kapitalista rapolaže imetkom većim od polovice čovječanstva ...... ____ zaista je nešto trulo u hrvatskom obrazovanju ....____

VL
AN
anticenzura
21:52 10.02.2017.

Ne zna se tko je gori on ili precjednica mu. Ova digne glavu, ispari sedam dana iz drzave, nitko ne zna gdje je. A ovaj u Briselu polaze racune tudjim komesarima i vrati se brecati na narod i zapovjedati ono sto su mu oni naredili da radi u drzavi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.