Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Gdje se donose ključne odluke za Hrvatsku?

naslovnica
Foto: VL
11.02.2017.
u 00:00

Bunjac je, čini se, Plenkovića dirnuo direktno u žicu, što bi rekao narod, izuo ga iz cipela

Vi ste bruxelleski projekt – kazao je posve mirno zastupnik Živog zida Branimir Bunjac usred parlamenta predsjedniku Vlade, a reakcija Andreja Plenkovića bila je tako burna da su se društveni kroničari danima bavili analizama prvog i još uvijek posljednjeg nekontroliranog istupa, u javnim nastupima, dotad odmjerenog premijera.

Bunjac je, čini se, Plenkovića dirnuo direktno u žicu, što bi rekao narod, izuo ga iz cipela. Iza skeča u Saboru ostaje važno pitanje: je li reakcija bila tako žestoka jer je zastupnik rekao – istinu?

Tih dana društvene su mreže gorjele, a jedna od slikovitijih fotomontaža prikazala je bijesnog premijera uz uvrnutu parafrazu J. F. Kennedyja: “Ne pitajte što Europska unija može učiniti za vašu zemlju, već pitajte što vaša zemlja može učiniti za Europsku uniju.”

Koliko je istine u tome da se sve ključne odluke za Hrvatsku donose izvan Hrvatske?

>>Cijelu priču pročitajte u subotnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Zar je Saucha mogao toliko dugo kriti 'tajni život'?

>>Nediplomatski istup ruskog ambasadora - povrijeđen jer ga Todorić nikada nije pozvao na sastanak

>>Omejec: Zašto u Njemačkoj nije zabranjen neonacistički NPD?

>>Galić: Hrvatska ostaje bez oporbe ili: Ranko i Rajko ruše SDP

>>Obuljen: Nikakve udruge ne mogu cijeli hrvatski film prozivati za kriminal

Foto: VLm

Komentara 21

BA
bakulušić
21:35 10.02.2017.

U svjetskim centrima sekularnog liberalizma odakle se, uz pomoć nevladinih udruga, takozvanih pisaca, takozvanih filozofa,"kulturnjaka" i medija, pokušava ovladati mentalnim i materijalnim razvalinama koje je iza sebe ostavio komunizam.

Avatar zamp1
zamp1
01:16 11.02.2017.

Odluke donose Branko Roglic, Tedesi, Ferdelji, Koncar , Miskovic, Braca Karici...

NA
navijeke
00:41 11.02.2017.

Pitam se kako bi se cijenjena autorica članka osjećala da neprijateljski nastrojena skupina ljudi mjesecima o njoj širi laži. I nakon toga da joj priđe netko, očigledno instruiran - jer sam takvu rečenicu ne bi uspio smisliti za tri života - i papagajski joj "skreše" u lice jednu od tih laži. Bi li se prisutni pitali je li cijenjena Renata Rašović burno reagirala zbog toga što joj je dosta višemjesečnog širenja laži ili zbog toga što je "rečena istina"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije