Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas U VEČERNJEM

Gdje je i kako živi Nebojša Perunović, glavni akter afere elitna prostitucija

14.10.2018.
u 00:01

Razlog zbog kojeg je Pančo do danas u medijskom prostoru ostao prikazan kao glavni negativac cijele priče velikim dijelom krije se u tome da su na koncu u cijeloj toj aferi nadrapali samo on i danas 30-godišnja Sara Sikirić,

On je pravi mačor, prosijedi frajer staroga kova, lik iz priče, ali dobre. U duši je vrag, ali pozitivan – riječi su kojima je u jednu rečenicu možda i najbolje sažeo svu kontradiktornost koja se krije iza lika i djela Nebojše Perunovića Panče, jedan od njegovih nekadašnjih bliskih suradnika.

Ime tog masera rođenog u Zagrebu prvog dana prosinca 1950. godine od ponovnog izbijanja sedam godina stare afere Prostitucija ponovno se na sva zvona počelo spominjati u medijima, uglavnom u kontekstu u kojem ga se proziva kao jednog od “najjačih” zagrebačkih svodnika iz tog vremena koji je klijentima, među kojima su bili i uglednici iz društvenih, sportskih, političkih i inih krugova za cijene od 500 do 3500 eura po noći “sređivao” najatraktivnije mlade djevojke koje su se nudile u hrvatskoj metropoli.

Razlog zbog kojeg je Pančo do danas u medijskom prostoru ostao prikazan kao glavni negativac cijele priče velikim dijelom krije se u tome da su na koncu u cijeloj toj aferi nadrapali samo on i danas 30-godišnja Sara Sikirić, koju se sumnjičilo da je, osim što je i sama pružala seksualne usluge, i podvodila druge djevojke.

Oboje su priznali krivnju te su morali vratiti određene novčane iznose – on sto, a ona 25,5 tisuća kuna – dok su svi drugi akteri, ponajprije zato što je suđenje koje je završilo u rekordnom roku bilo zatvoreno za javnost, iz cijele afere izašli bez ikakvih posljedica. Drugim riječima, da citiramo rečenicu koju je na svojoj naslovnici objavio jedan domaći tjednik: “Svi su karali, a samo je Pančo izvisio!”. A kakav je zapravo Pančo, taj prosijedi frajer starog kova, i je li doista osoba koja odaje dojam glavnog negativca, zaputili smo se provjeriti u zgradu u zagrebačkoj Klaićevoj ulici u kojoj stanuje već desetljećima.

>>Cijeli tekst čitajte u tiskanom nedjeljnom izdanju ili u e-izdanju!

Od ostalih tema donosimo:

>>Luka Modrić: Drago mi je čuti da se Nikola Kalinić želi vratiti u reprezentaciju, ali mora se ispričati

>>Naši reporteri u Brčkom: Mi smo svijet za sebe. Živimo bolje od ovih u Federaciji i Republici Srpskoj

>>Sudac Damir Kos: Brunu Bušića ubio je čovjek kojeg je dobro poznavao

>>Prosvjed u Vukovaru. Penava: Umjesto da se dužnosnike optuži za nečinjenje, oni se samo zarotiraju u funkcijama

>>Luksuz u gigapolisu: Hotel u Kini koji nalikuje na usidreni kruzer projekt je Zagrepčana

 

Ključne riječi

Komentara 12

JK
ja-kan
05:57 14.10.2018.

Ovo je dno dna hrvatskog novinarstva !! Umjesto protesta protiv nekažnjavanja ratnih zločina u Vukovaru VL kao glavnu vijest objavljuje ovakvu trivijalnost. Ista stvar i s JL koji na naslovnici nije ni spomenuo Vukovar nego ima neku nebitnu priču o Joe Šimuniću.

LI
LizaLimenni
22:55 13.10.2018.

Pancho preko cijele stranice umjesto Vukovara. Svim djelatnicima vecernjaka laku noc. I oni sudjuluju u svemu o cemu se pricalo na prosvjedu. Fuj!!!

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
22:42 13.10.2018.

koga zanima to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije