Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Gaženje Đilasa zbog intervjua u našem listu jasno najavljuje i kako će Vučić obilježiti Oluju

Važno je da hrvatski Srbi dođu u Knin, ali i da ne odu u Srbiju kao statisti režima

Komentari 12

Avatar Idler
Idler
15:19 02.08.2020.

A zakaj se uopće treba nalukivat prek plota ?

VL
Avatar Observer
Observer
17:28 02.08.2020.

Autor nikako ne shvaca da je bratstvo-jedinstvo bilo lazna floskula i zbog toga je propalo, uzalud se trudi obnoviti ga.

VL
TI
tico123
16:50 02.08.2020.

za mene srbi uopče nisu vrijedni ni jedne riječi

VL
MP
mladen.pusic.7
16:38 02.08.2020.

A što ste drugo očekivali od opanćara?Nisu problem opančari već vi koji im redovito posvećujete pažnju

VL
ML
mljet22
07:40 03.08.2020.

Netko mora pisati i pričati - živjeti od svoje ljubavi a ne živjeti za ljubav. Treba zarađivati. i zato: Manekeni i modeli Toliki visoki i stasiti Korpulentni jaki Oštri rigorozni Neustrašivi momci Šetaju gradom upečatljivo Žustro voze automobile Piju jeduu diskutiraju Nedvosmisleno Prodaju na placu na liniji 2x Koja ih razdvaja Stoje obično nepoznati Iza linije hrvatski sinovi Očevi i majke Kakvi su takvi su Boljih od njih nema Sve David do Davida Ostali su valjda u pozadini rade za ratište Na njih računamo Ne mogu i ne moraju Svi na ratište Samo najbolji

VL
ML
mljet22
07:42 03.08.2020.

Ja pjevam da mi prođe vrijeme, Aha, i ni na šta ne mislim, Ja pjevam tek da nešto radim, Aha, da ispunim dan. Ja pjevam tek da mi prođe vrijeme, Aha, i da zaradim nešto, Jer ja znam da svakk na kraju svoje pjesme, Aha, je ostao sam. Činili su to i prije mene, Aha, još bolje moj stari, I nikada ništa nije mijenjalo stvari, Aha, pa neću ni ja. I zato su mi smiješni Donovan, Dylan, Antoine i drugi, Aha, angažirani pjevači, Jer ja znam da nikome ništa ne znači, Aha, taj nemirni glas. Rješavali su uvijek drugi iz važnijih zvanja, A mi smo, čini mi se, bili tek bilješka tog stanja. I zato ja pjevam eto tek toliko za sebe da mi tu pored vas nekako prođe vrijeme, Aha, ja neću da se miješam, Ja ne spominjem rat niti ljude, Aha, da ne ispadnem smiješan. I zato ja pjevam eto tek toliko za sebe da mi tu pored vas nekako prođe vrijeme, Aha, dokon kao zvuk vode, Ionako sve što ja zadržati želim, Aha, mimo mene ode.

VL
ML
mljet22
07:41 03.08.2020.

Pssst ! Pjesma o šutnji. Najbolje je šutjeti bez nota, Šutjeti po sluhu, šutjeti po njuhu. Hajde da šutimo pola minute, O soli i kruhu ! Najbolje je kad se šuti na materinjem jeziku i kad se šuti natašte. Hajdeajde da šutimo pola minute, Potpuno glupo i bez mašte ! Najbolje je durati u duru, šutjeti u duru, Uzimati šutnju kao kuru, Šutjeti pod razno, šutjeti mazno, Šutjeti pod razno, šutjeti...mazno. Najbolje je durati u duru, šutjeti u duru, Uzimati šutnju kao kuru, Šutjeti pod razno, šutjeti mazno, Šutjeti pod razno, šutjeti...mazno. Mogao bih na temu šutnje, slutim, Već jednom i sam da zašutim. Huuu !

VL
Avatar PeppeS
PeppeS
18:32 02.08.2020.

Pa vi Usati se mogli zvati i Drazu da vam da neku izjavu,a ne samo lopova Djilasa. Tesla je Hrvat koliko je Knin sada Srpski grad

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.