Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrogasci rade i rade i rade...

Gasili požar u trafostanici i na gradilištu, u kući eksplodirao plin

Zagreb: Gori stan u Sloboštini, vatrogasci na terenu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
24.04.2020.
u 12:04

Sreća u nesreći je da niti u jednom od dva požara i eksploziji nije bilo ozlijeđenih

Vatrogasci posljednjih dana imaju pune ruke posla, pa drugačije nije bilo ni 23. travnja kada su gasili požare na trafostanici i na jednom gradilištu. Kako je priopćila zagrebačka policija, požar je izbio u 16.30 sati u trafostanici u Petrovoj ulici, pretpostavlja se zbog samozapaljenja izolacijskog materijala.

Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih nije bilo, a kvar su sanirali radnici Elektre. Ozlijeđenih srećom nije bilo ni u požaru koji je u 19.20 sati izbio na gradilištu stambeno-poslovnog kompleksa na Pavlenskom putu. Pretpostavlja se da je netko odbacio gorući predmet na nauljenu drvenu otplatu, uslijed čega je izbio požar.

Isti dan, samo nekoliko sati ranije, u 12.25 u Jagodnom kod Velike Gorice u obiteljskoj kući 62-godišnjaka eksplodirao je plin. Do eksplozije je iz za sada neutvrđenih razloga došlo u kuhinji. Oštećeni su kuhinjski elementi, a uzrok eksplozije utvrdit će se očevidom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije