Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL Dubravka Naumovski dobila otkaz na HTV-u

Galić: Pa i Crkva daje razvod braka!

Dubravka Naumovski
import
20.03.2006.
u 22:16

- Razvod braka ne može biti razlog za razvod od posla. Zbog toga se ne može otkazivati suradnja na javnoj televiziji. Pa i crkva sada daje razvod braka! Naš ugovor s biskupskom konferencijom regulira sadržaje, a ne tko će što raditi u programu - kazao je ravnatelj HRT-a Mirko Galić dodavši kako je učinjena šteta što prekjučerašnji prijenos mise nije imao simultani prijevod za gluhonijeme osobe.

Prosvjed gledatelja
Naime, urednik Religijskog programa HTV-a pater Tonči Trstenjak otkazao je četverogodišnju suradnju simultanoj prevoditeljici svetih misa za gluhonijeme osobe Dubravki Naumovski iz nevjerojatnog razloga zato što je otišla od muža! Trstenjak tvrdi da je to napravio zbog prosvjeda gledatelja, koji ne žele da im misu simultano prevodi osoba koja je ostavila supruga.

Ne vodim brigu o privatnim životima suradnika, ali sam joj rekao da se neko vrijeme makne s ekrana . Misu treba voditi netko tko je vjernik kazao je pater Trstenjak.

Sve je to bizarnije što Trstenjaka navodno ne zanima ničiji privatni život, a baš je on bio razlog otkazivanja suradnje. Smiješno je da pater govori da je zadovoljan mojim radom, a s druge strane me potjera s posla zbog anonimnih poziva kaže D. Naumovski.

Suradnja nemoguća
Zbog te afere D. Naumovski potražit će pravnu zadovoljštinu. Trstenjak pak smatra da nastavak suradnje s D. Naumovskom više nije moguć.


Pater Trstenjak: Slava joj udarila u glavu

Pater Trstenjak je izjavio da D. Naumovski mora pokrenuti brakorazvodnu parnicu te da, po njegovu mišljenju, njezin bračni status mora postati jasan. Slava ljudima udari u glavu kaže pater Trstenjak. (Mi. Ma.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije