Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELA RAZGLEDNICA

'Galeb' kudio Vakulu zbog krive prognoze: 'Ništa od seksa, Zorane!'

zoran vakula
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
21.08.2017.
u 15:13

Nadam se da si sretan, Zorane - poručio je autor teksta Vakuli...

Meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar na Twitteru je podijelila razglednicu koja je stigla njezinom kolegi Zoranu Vakuli.

Naime, na njoj je bila poruka nezadovoljnog  'galeba' kojem je Vakula pomrsio planove koje je imao s jednom Njemicom.

- Zorane, onu večer kad si rekao da će biti pretežno vedro, odveo sam jednu Njemicu na plažu. Pala je kiša. Ništa od seksa, Zorane. Od sad ću slušati Nikolu Vikića - Topića. Nadam se da si sretan, Zorane - poručio je autor teksta Vakuli...

Komentara 8

Avatar Apsalar
Apsalar
17:41 21.08.2017.

A je. Ovamo je najavio kišu, rekoh bit će napokon sexa, jer po vrućinama nisi moga ni disat akamoli mrdnut... kad ono... ćorak. Ni kapi kiše... samo oblaci i sparina...

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
16:49 21.08.2017.

Šta je to: prognoza, ne to je realiti šou u kojem se bez odgovornosti gata gledajuć sitalitske i radarske snimke. Pogledajte prognozu za utrku formule 1, "kiša počinje u 14.37 i padat će do 15.10...)

DU
Deleted user
16:51 21.08.2017.

Ovo naizgled vrlo smješno pisanje, zapravo može imati za mnoge ljude vrlo loše posljedice, jer baviti se meteorologijom, bavite se vrlo osjetljivom djelatnošću u vrijeme poljoprivrednog rasta i kojekakvih neki puta vrlo nezgodnih izjava meteorologa! To je vrlo odgovorna djelatnost, a i u onu najmanju ruku može vam uništiti dugo očekivani praznik i odlazak u prirodu , ako ništa zbog duševnog mira! Napišu padat će kiša, a ono vedro da nemože bolje u cijeloj Hrvatskoj! I ti "odeš nikuda", čekaš kišu, što ćeš negdje na planini po kiši? A o pokrivanju mrežom veliku površinu protiv tuče, recimo vinograda, nije više nimalo šala! Bilo bi dobro, kod olujnih oblaka, da se dade visina tog oblaka i dali se mogu ili ne mogu pucati protugradne rakete, jer pucati skupe rakete na 3 km a oblak je na 7 km je smiješno!?Jasno, moraš znati dali ima aviona itd. itd., na pojedinom području! Zato, meteorologija je vrlo ozbiljna grana naše privrede, najmanje za zaje . . . nekog "galeba"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije