Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIJESTI U 10

Gaf na HRT-u: Najavili prilog o atomskoj bombi iz Rijeke iako je riječ o avionskoj

Gaf u vijestima HRT-a
Foto: HRT screenshot
13.02.2020.
u 14:31

U najavi priloga kazali su kako je riječ o "atomskoj bombi" iako se, naravno, radi o avionskoj bombi

Riječka policija izdala je jučer priopćenje kako će u četvrtak od 6 sati izmještati avionsku bombu veće razorne moći koju su prije nekoliko dana pronašli radnici na gradilištu bivše tvornice u Izviđačkoj ulici. Poslije je utvrđeno da je riječ o bombi zaostaloj iz Drugog svjetskog rata. Kako je mjesto pronalaska u blizini stambenih i drugih infrastrukturnih objekata, iz sigurnosnih razloga bila je provedena i potpuna evakuacija građana iz okolnih ulica.

O tome je HRT jutros u vijestima od 10 sati imao prilog. No, u najavi priloga kazali su kako je riječ o "atomskoj bombi" iako se, naravno, radi o avionskoj bombi.

"Zbog uklanjanja atomske bombe zaostale iz Drugog svjetskog rata...", rečeno je na HRT-u, a zatim je krenuo prilog iz Rijeke. 

Video možete pogledati na servisu HRTi u emisiji "Vijesti" od 10 sati.
 

Ključne riječi

Komentara 4

NK
Najam krova
14:56 13.02.2020.

Ukinuti hrt i neće biti blamaže.

PR
prajdali100
14:46 13.02.2020.

Po stoti put kažem!!! " Informativni" program HRT je totalna katastrofa.Sve što je valjalo otišlo je...

MI
Mijo11
16:44 13.02.2020.

HRT ionako vec dugo nefunkcionira kao normalna tv, ne bi me cudilo da se ukine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije