Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči derbija

Gademzi protiv Turkovića, a BBB i dalje protiv Mamića

navijaci
pixsell
25.02.2011.
u 10:37

Navijat ćemo korektno, bez vrijeđanja suparnika, poručju Gademzi. Bad Blue Boysi uzvraćaju: Karlovčani smo, ali Dinamo je i sutra za nas svetinja

Volimo svoj grad pa Nogometnom klubu Karlovcu želimo svu sreću, osim u utakmici s Dinamom, koji je naša svetinja – kaže jedan od karlovačkih Bad Blue Boysa, skupine navijača Dinama.

 ‘Učlanite se’

Dinamovci u Karlovcu svoj položaj dočaravaju i parolom da bi idealni kraj prvenstva bio kada bi na tablici Dinamo bio prvi, a Karlovac drugi. No, Boysi dodaju da ih nogometni klub s desne obale Korane ni ne zanima previše. Najvatreniji navijači kluba iz Maksimirske 128 već dulje bojkotiraju utakmice kluba, prosvjedujući na taj način protiv uprave, a posebice izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića.

– Boli nas što Dinamo ne možemo dočekati u vlastitom gradu, a pratili smo ga po cijeloj zemlji i Europi. Tribina za navijače gostiju bit će prazna zbog viših ciljeva, ali upravo zbog njih ćemo do kraja ustrajati na bojkotu, sve dok Mamić i njegova klika ne napuste kormilo kluba – objašnjavaju Bad Blue Boysi. U Karlovcu i Dugoj Resi se već tjedan dana može učlaniti Dinamo, a sutra u 19 sati u kafić Dolores u četvrti Luščić doći će povjerenik kluba da preuzme zahtjeve za članstvom.

 – Dakle, pozivamo sve dinamovce koji se protive politici sadašnje uprave da dođu u Dolores i postanu članovi Dinama. Još danas imaju tu priliku. Namjera je u konačnici organizirati izvanrednu skupštinu kluba i smijeniti upravu – poručuju iz BBB-a. Iako neće biti na utakmici, najavljuju da će transparentom “pozdraviti” Zdravka Mamića, za kojeg se očekuje da će doći u Karlovac. Boysi i navijači Karlovca Gademzi imaju fer odnose.

 – To je i normalno, s obzirom na to da se međusobno poznajemo. Između nas ne vladaju ni ljubav ni mržnja – kažu BBB-i. Gademz Tomislav Mamić kaže da će u subotu navijati za Karlovac korektno, bez vrijeđanja suparnika. Dvije navijačke skupine vežu i loši odnosi s upravama klubova za koje navijaju, iako predsjednik NK Karlovca Stjepan Turković misli da s navijačima dobro surađuje.

 Zaluđeni predsjednik

 – Turković misli da nas je kupio s dvije runde u kafiću, a nije. Za subotnju utakmicu pripremamo koreografiju iznenađenja, kojom ćemo ga kritizirati, a podržati trenera Igora Pamića, kojem se predsjednik petlja u posao – kaže Mamić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije