Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazahstan odbio

Gaddafi nudio milijarde za prvu muslimansku atomsku bombu

gaddafi
Reuters
29.11.2012.
u 21:48

Bivši libijski diktator Moamer Gaddafi početkom 90-ih godina nudio je Kazahstanu "milijarde" kako bi napravio "prvu muslimansku atomsku bombu".

Bivši libijski diktator Moamer Gaddafi početkom 90-ih godina nudio je Kazahstanu \"milijarde\" kako bi napravio \"prvu muslimansku atomsku bombu\", piše RIA.

- Početkom 1992. godine preko diplomatskih kanala kazahstansko Ministarstvo vanjskih poslova dobilo je pismo za kazahstanskog predsjednika od vođe libijske revolucije, Moamera Gaddafija, nudeći da nuklearni arsenal njegove države dovede do \'prve muslimanske atomske bombe\' - kazao je visoki dužnosnik UN-a i bivši kazahstanski ministar vanjskih poslova Kassym-Jomart Tokajev na međunarodnom forumu u Astani.

Bivši ministar je dodao da je Gaddafi nudi mnogo \"milijardi\" za projekt, no nije rekao o kojoj valuti se radilo. Navodno dugogodišnji kazahstanski predsjednik Nursultan Nazarbajev nije prihvatio ponudu iz straha za \"svjetski poredak\".

>>Gaddafi je imao harem pun otetih djevojaka koje je silovao dan i noć

Komentara 4

Avatar Alfons_x
Alfons_x
08:23 30.11.2012.

Zanimljiva "koincidencija" je da se radi upravo o Kazahstanu....... Zamišljenom novoizgrađenom centru Novog Svjetskog Poretka čijiom panoramom dominira ogromna piramida sa okom na vrhu (You tube - Astana) uz brojne druge simbole masona i iluminata.....zemlja iz koje porijeklo vuku Kazari.....upravo se jedna takva zemlja javila blatiti prvog ČOVJEKA među državnicima, otvoreno se izrugujući svima nama posljednjom rečenicom " dugogodišnji predsjednik Nazarbajev nije prihvatio ponudu iz straha za "svjetski poredak"..........

Avatar abcd
abcd
07:34 30.11.2012.

mogu novinari pisati svakakve budalastine po novinama ali gadafi ce uvijek ostati legenda i drzavnik kakvog tzv. zapad, a pogotovo hrvatska nikad vise nece imati

FI
Filius
07:38 30.11.2012.

Gdje je izvor ovakvih vijesti? Tko može garantirati da je vijest istinita? Po kojoj osnovi možete tvrditi da je Gadafi to tražio od Kazahstanaca? Lako je pljuvati po mrtvom čovjeku, ali ne moramo svi čitati američku propagandu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije