Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NA MALOLJETNIKE

Gađali ih bocama i vikali 'bando četnička', privedena tri Vukovarca

Vukovar/Ilustracija
Davor Javorovic/PIXSELL
13.06.2021.
u 17:59

Situaciju je pokušala smiriti jedna od djevojki, koja je bila na slavlju i koja je kći hrvatskog branitelja u čemu je prvo i uspjela. Međutim, ubrzo su se napadači vratili

Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako je policija provela dio kriminalističkog istraživanja o događaju koji se dogodio u subotu, 12. lipnja, oko 1 sat u Vukovaru na Trgu Republike Hrvatske, gdje je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između više mlađih osoba. Prilikom sukoba, lakše su ozlijeđeni jedan maloljetnik, dvije maloljetnice i jedna 23-godišnjakinja. Sve četiri ozlijeđene osobe bile su pod utjecajem alkohola. 

- Istoga dana u policijsku postaju u Vukovaru policija je privela tri hrvatska državljana za koje je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da su počinili kazneno djelo Nasilničko ponašanje. Navedena tri hrvatska državljana (19-godišnjak i dva maloljetnika), inače iz Vukovara, su danas, 13. lipnja, uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku. Povodom ovog događaja policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja mogućih drugih počinitelja ovog sukoba, motiviranog nesuglasjem između više mlađih osoba, izvijestili su iz PU.

Podsjećamo kako je tada skupina od nekoliko muških osoba napala troje maloljetnika i jednu mlađu punoljetnicu. Prema neslužbenim informacijama maloljetnici su slavili rođendan. Kada su prelazili preko Trga Republike Hrvatske prišla im je skupina od četvero mladića, koji su od ranije poznati policiji, te su prvo ušli u konflikt sa mladićem, a onda ih i fizički napali.

Kako je novinarima prenio otac jedne od žrtvi napada četvorica napadača su prvo prišli maloljetniku kojeg su vrijeđali i prijetili mu kada su mu rekli da ode ili se neće više niti vratiti. Prema njegovim riječima situaciju je pokušala smiriti jedna od djevojki, koja je bila na slavlju i koja je kći hrvatskog branitelja u čemu je prvo i uspjela. Međutim, ubrzo su se napadači vratili i četvero mladih počeli gađati bocama i uzvikivati „bando četnička“. Napad je prestao kada je sestra napadnutog mladića nazvala policiju poslije čega su se oni razbježali. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

KR
Krotila
18:32 13.06.2021.

Posljedice mirne integracije.

FR
franc251
07:39 14.06.2021.

Nema imena, ne piše da su hrvati već hrvatski građani. Jedna od napadnutih kći hrvatskog branitelja.

DU
Deleted user
07:01 14.06.2021.

djeovanje politickog piromana pupavca i njegovog nalogodaca daje ocite rezultate...i cuvena izjava da kokarda u hrvatskoj nije zakonom zabranjena???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije