Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'I MI IMAMO DESNIČARE'

Gadafi: Životinje su bolje od Švicaraca!

Gadafi
Reuters
09.12.2009.
u 10:45

Libijski je vođa u govoru pred studentima islamskog sveučilišta iznio izrazito negativno mišljenje o Švicarcima i najavio obračun islamske ekstremne desnice sa Zapadom.

- Hvala Bogu da Švicarska nije islamska zemlja i što će Švicarci kao kršćani nakon smaka svijeta otići ravno u pakao! – izjavio je libijski predsjednik Moamer Gadafi pred okupljenim studentima islamskog sveučilišta u gradu Zlaitinu, na kojem je dobio počasni doktorat za islamske doktrine.

U istom govoru pukovnik Gadafi je pred libijskim studentima svojim već poznatim „gadafijevskim“ stilom pitao, odgovarao i objašnjavao:

- Znadete li koja je razlika između Švicaraca i životinja?! E, pa ja ću vam reći - velika! Životinje su daleko bolje od njih, a insekti daleko korisniji. Usporedite što rade mravi, pčele i ostali insekti, a što rade Švicarci i Zapad?! Ovi prvi šute, rade i daruju život ovom planetu, a ovi drugi nas neprestano bombardiraju govorima o ljudskim pravima i demokraciji, a potom nas bombardiraju oružjem za masovno uništenje.

Nakon što je „osebujnim“ usporedbama ljudi i insekata dobro nasmijao studente, libijski je predsjednik nastavio s kritikama na račun zabrane gradnje minareta na švicarskim džamijama:

- Švicarska je umjetna zemlja koju su stvorili najveći mafijaši! Što nama muslimanima znači džamija bez minareta?! Ništa više od običnog parkirališta, skladišta ili trgovine! Švicarci se igraju s vatrom i ja im poručujem da, ako ne odustanu od svog referenduma, mi Libijci ćemo donijeti zakon o zabrani uvoza švicarske robe, kao i o zabrani ulaska njihovih turista, zrakoplova i brodova u našu zemlju. Također, postupit ćemo isto kao i oni te ispitati odnos prema kršćanima u arapsko-islamskom svijetu i za svaku gradnju crkve raspisati referendum. A kako oni na zapadu imaju ekstremne desničare, upozoravam ih da ih imamo i mi i da će biti zanimljivo vidjeti koliko će se crkava u tom slučaju izgraditi?! – poručio je Gadafi, zaključivši kako je švicarski referendum početak križarskog rata protiv muslimana i kako su s njime Švicarci dali povod Al-Qa'idi da mobilizira svoje snage i napada Zapad.

Komentara 57

OB
-obrisani-
12:50 13.12.2009.

Ja sam za to dase muslimanima vise ne popusta. Da se ide djonom na njih u svakoj mogucoj prilici. Ako treba svjetski rat idemo. Bas kako je bilo sa Srbima. Trpilo se puno al ne zauvjek.

OB
-obrisani-
11:32 09.12.2009.

Ne zaboravite da nam je Gadafi bio prijatelj, kad nam je oružje za obranu od agresora bilo najpotrebnije. A ta Švicarska iz koje je i Karla De Mosnica ? A to što je ono smeče od Nevena Jurice na račun hrvatskih interesa izignoriralo libijskog govornika u UN- možemo prepisati samo sebi. I opet: ja kao Hrvat ( moram to reči da me ustašoidi ne nazovu drugačije) iz Hrvatskog Zagorja, podsječam da nas naši sugradjani pravoslavci i muslamani OBOGAČUJU svojim sugrađanstvom čine velikim evropljanima. Vidjet ce te kako ce švicarci brzo dozvoliti gradnju đamija.

OB
-obrisani-
13:01 09.12.2009.

a tko upravlja europom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije