Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokrenula trend?

Fuuuj! U dućanu uzela sladoled iz zamrzivača, polizala ga i – vratila nazad!

sladoled
Foto: Screenshot
05.07.2019.
u 14:41

Zbog onoga što je učinila, sada joj prijeti kazna od 10.000 dolara i zatvor od 2 do 20 godina

Nevjerojatan trend pokrenula je jedna žena iz Texasa, no njoj sada prijeti kazna od 10.000 dolara i zatvor od 2 do 20 godina.

Ona je, naime, u Walmartu u gradu Lufkinu iz zamrzivača uzela sladoled marke Blue Bell, otvorila ga, polizala i vratila nazad.

Sve je to snimljeno te je snimka objavljena na društvenim mrežama. No, djevojku je proizvođač sladoleda prijavio policiji, a policija ju je sada identificirala.

Blue Bell je zbog nje povukao s polica sve sladolede u pakiranju koje je djevojka polizala nakon što je snimka onoga što radi pregledana više od osam milijuna puta.

– Hvala svim kupcima što su nas upozorili na incident. Shvatili smo ga jako ozbiljno i trenutno surađujemo s vlastima, dobavljačima i društvenim medijima. Ovakve stvari nećemo tolerirati. Sigurnost hrane je naš glavni prioritet i jako se trudimo da naši kupci imaju najvišu razinu sigurnosti – priopćili su iz Blue Bella, piše Daily Mail.

No, ona nije jedina koja je to učinila. Na Twitteru su se počele pojavljivati snimke drugih kako ližu sladoled i vraćaju ga u zamrzivač.

Jedna je osoba otišla i korak dalje pa je uzela vodicu za ispiranje usta s police, isprala usta i tekućinu pljunula natrag u bočicu te je vratila na policu.

Ključne riječi

Komentara 6

BL
blackpetar
16:20 05.07.2019.

to je ova nova generacija,skolovana djeca sa strasnim nedostatkom elementarnog odgoja

DO
dopizdilomi
16:48 05.07.2019.

Koja bolesna nacija i što je najgore svoju bolest preko fejsbukova, tvitera i drugih gadarija širi dalje po svijetu.

AE
aerosol
16:13 06.07.2019.

Bas , kad jo je to toliki uzitak, mogla ga je cjelog smazat, pa se posrat i vratit nazad u zasmrdjivac. E , to bi tek bio novi trend, i za to bi se isplatilo ici 20, godina u corku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije