Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čaša užitka

Fucking Hell za profinjene pivopije

fucking
31.03.2010.
u 16:29

Police supermarketa uskoro bi mogle biti pretrpane pivom Fucking, a onim malo profinjenijim pivopijama, koji ne podnose visoku razinu alkohola, namijenjen je Fucking Hell, pivo izbalansiranog i blažeg okusa.

Stanovnici austrijskog mjesta Fucking sjeverno od Salzburga već su godinama pod opsadom turista, koji se žele fotografirati pokraj table ovog gradića zvučnog naziva, no sada su odlučili svoje ime komercijalizirati i uz pomoć piva. Zajedno s jednom njemačkom pivovarom registrirali su pivo koje bi se, pod njihovim imenom, uskoro trebalo naći u maloprodaji širom Europske unije. Tako bi police supermarketa uskoro bi mogle biti pretrpane pivom Fucking, a onim malo profinjenijim pivopijama, koji ne podnose visoku razinu alkohola, namijenjen je Fucking Hell, pivo izbalansiranog i blažeg okusa.

Naziv pića odobrila je i Komisija za zaštitne znakove i dizajn Europske unije.

- Kombinacija riječi upotrebljenih u nazivu ne odnosi se na određenu osobu ili skupinu niti upućuje na nekakav čin ili ponašanje. Prihvatljivo je korištenje naziva mjesta u imenovanju određenog proizvoda, bez obzira na to što bi to moglo imati neko značenje na nekom od jezika - navodi se u odluci komisije.

 

Ključne riječi

Komentara 4

IZ
izbrisan
07:54 02.04.2010.

Pa na hrvatskom bi se to mogle reci.Jebanovci. Vukoj***** bi odbijala putnike namjernike....hahahahaha.

OB
-obrisani-
16:49 31.03.2010.

Genijalno........ netko je razmisljao svojom glavom...

OB
-obrisani-
17:27 31.03.2010.

A sto to znaci nahrvatskom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije