Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Fuchs otkrio kako će se odvijati nastava do kraja školske godine i što je s procjepljivanjem nastavnika

Bez obzira na to što je situacija u Hrvatskoj daleko od dobre, otprilike polovica učenika i dalje je u školskim klupama, istaknuo je ministar

Komentari 15

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
12:00 12.04.2021.

koja je to sad moda ta riječ "procjepljivanje"? Zašto ne standardno: "cjepljenje"???

VL
DA
DA1964
12:01 12.04.2021.

Ako mi netko može objasniti ovo o cijepljenju. Valjda nisam dovoljno pametan da shvatim kada, gdje i koji je to prioritet. Ovako govore oni koji nemaju pojma ili muljaju

VL
PB
penelope_bb6
12:34 12.04.2021.

Nemojte slusati ove bolesnike dragi gradjani, Hrvatsku treba pod hitno osloboditi od zlocinacke organizacije na vlasti, i od njihovih gazda zlocinaca nacista u Briselu i Berlinu, prije nego izvrse masovne genocide u zemlji u svijetu. Znate njih, to ZLO svoo od njih dolazi, od nacista iz Brisela i Berlina, i njihbovih satelita poput zlocinacke organizacije. Danas se gospodarska komora ovdje u Svicarskoj zestoko obrusila na Vladu ovdje u CH i traze da se hitno formira jedna posebna komisija u zemlji protiv mjera Vlade. i znate sto su rekli ove glavesine iz gospodarske komore, nije to obicna gospodarska komora, nego grdosija glavesina najkonkurentnijega gospodarstva na svijetu. Vele da su ovi na Vlasti sveli demokraciju u zemlji na nivo ALBANIJE i HRVATSKE, otevsi sve poluge vlasti u zemlji drzavi i narodu, i da kotrljaju zemlju u crnu rupetinu bez dna. Izredale se glavesine iz gospodarske komore, sve grmi, tresu se Alpe, cuda sto izvode oni. Zamislite kako oni znaju tko je zlocinacka organizacija, stavili ih na isti nivo sa gangsterima trgovcima drogom, oruzjem, migrantima, i svim i svacim u Albaniji na vlasti. Prekatastrofa sto su ovi kriminalci iz zlocinacke ucinili od nase zemlje i naroda. Za 200 godina se necemo iskobeljati iz toga pakla i zla sto su oni ostavil u spaljenoj Hrvatskoj za sobom!

VL
PB
penelope_bb6
13:24 12.04.2021.

Evo ih, jos grme, sa drugih frontova ovdje u CH, iz ministarstva pravde i policije, Vele da se zemlja gusi u organiziranom financijskom kriminalu za vrijeme ove ''Covid pandemije'', sto kriminalci sisaju novce drzavi radi toboznjega ''skrcenoga radnoga vremena'' i radi ''Covid kredita'', i da drzava gubi vrtoglavom brzinom kredibilitet jedne uredne i prave drzave sto ce ostaviti katastrofalne poslijedice na drzavu i drustvo u cijelini.

VL
Avatar Čudomix
Čudomix
14:05 12.04.2021.

Dotičnik je dobrano kumovao rastu broj zaraženih konstantnim pritiskom protiv nastave na daljinu. Umjesto da je sretan što živimo u vremenu kad postoji ta mogućnost.

VL
NO
No72
20:24 14.04.2021.

Kakve rupe u znanju kao da toga nije bilo prije pandemije i online nastave,rupe su u znanju zbog pojedinih profesora jer snekim stvarima opterecuju ucenike koje uopce nisu potrebne za znati

VL
LU
Ludwik
12:25 12.04.2021.

Obrijte i ošišajte Fuchsa... Plaši djecu ovako čupav i bradat te podsjeća na HDZ-ove koalicijske partnere u vrijema Domovinskog rata...

VL
JM
ja-ma
12:11 12.04.2021.

Rupe u znanju?! Sad su mi klinke završile s online nastavom i kažu da profesorica hrvatskog kaže da nemaju što više raditi jer su sve odradili pa će ponavljati do kraja školske godine. Priroda im gotova pa je neće ni biti. Ostao tu i tamo neki ispit koji se vrlo lako online odradi. Ako imaju rupa onda neka im se sada dok su doma i dok imaju vremena šalju materijali za ono što misle da se mora znati iako većina gradiva je ionako za zaboravljena jer se samo buba napamet hrpe informacija neprimjerenih uzrastu i nebitnih za život.

VL
DU
Deleted user
12:34 12.04.2021.

Naravno treba cihepiti radno sranovnistvo a ne babu od 102 godine, ko hoce. Ko nece nek ceka kako ce proci sa “izmisljenom” koronom..

VL
Avatar Pet.
Pet.
12:40 12.04.2021.

Kad i sam ministar obrazovanja koristi riječ spisak umjesto popis, onda znaš na kojoj je razini obrazovanje u Hrvatskoj.

VL
FA
faraon
11:45 12.04.2021.

Konačno da se pokreće i cijepljenje nastavnika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.