Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI TJEDAN ŠKOLE

Fuchs: 'Ne postoji posebna preporuka da nastava mora početi u 8 sati ujutro'

Potpisan ugovor o donaciji objekta Gavrilovićeve škole u Petrinji
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
21.01.2021.
u 13:05

Način izvođenja nastave je u ingerenciji ravnatelja, a mi nadziramo je li nastava počela kako je dogovoreno, govori

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs izjavio je četvrtak novinarima kako ne postoji posebna preporuka ili savjet da nastava mora početi u 8 sati ujutro ili u 2 sata popodne.

- Način izvođenja nastave je u ingerenciji ravnatelja, a mi nadziramo je li nastava počela kako je dogovoreno, odvija li se po planu i izvodi po kurikulu, odnosno kako je preporučeno, istaknuo je.

Na pitanje razmišlja li, zbog održavanja nastave, cijepiti preko reda prosvjetne djelatnike, ministar je odgovorio kako se o cijepljenju prosvjetnih djelatnika razgovaralo s HZJZ-om i Ministarstvom zdravstva te da su oni u svom planu cijepljenja, koji je prošao javnu raspravu i kako takav je donesen, uvrstili po redoslijedu i prosvjetne djelatnike.

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs naglasio je kako se o njima vodi računa kao o važnoj skupini radi održavanja nastavnih i odgojnih procesa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije