Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavna skupština HSS-a

Friščić: Ne bježimo ni s broda koji tone

josip friščić
Slavko Midžor/Pixsell
19.12.2009.
u 19:15

Šef HSS-a kaže da njegova stranka čvrsto stoji uz premijerku koja je izvukla glavu iz pijeska i odlučna je u borbi protiv korupcije

Vlada s premijerkom Jadrankom Kosor na čelu pokazala je da je spremna izvući glavu iz pijeska i rješavati probleme. U HSS-u će imati, kaže, partnera u borbi protiv korupcije i organiziranog kriminala. Bit ćemo uz nju za sve mjere koje će poduzeti da bi se korupcija sasjekla, bez obzira na to tko stoji iza lopovluka i koliko će visoko i duboku sezati istrage.

Poručio je to s programske Glavne skupštine HSS-a posvećene ravnomjernom regionalnom razvoju i ustroju lokalne samouprave predsjednik te stranke Josip Friščić. – Uz premijerku smo i u borbi da se sačuva državna imovina te da se sredi stanje u javnim poduzećima – nastavio je, obraćajući se izaslanicima kojih se unatoč snijegu i ledu okupilo 714.

Osvrćući se na odlazak Ive Sanadera Friščić je objasnio zašto HSS nije otišao s broda koji tone. Nisu naviknuli na bježanje, kazao je, te nisu trgovačka stranka. Izaslanicima HSS-a obratili su se predsjednički kandidati Andrija Hebrang i Milan Bandić. Hebrang izražava nadu da će se dobra suradnja HDZ-a i HSS-a nastaviti i kad on bude s Pantovčaka vodio državu. Bandić je rekao da mu je HSS blizak svjetonazorski i politički.

Ključne riječi

Komentara 27

AP
ApoloniDafne
21:35 20.12.2009.

Gospodin Frišćić ne bježi sa broda koji tone, ali je dosta poradio na potonuću.Svaki kapetan ostaje na svome brodu i odlazi sa njim, a ovaj časnik palube nema nikakvoga srama. On neće napustiti brod , on će odletjeti helikopterom u suprotni tabor kada još gore prigusti. Kak bi rekel Sulejman Kanui : u čador pobjednika odlaze kukavice i žene. samo što bi ja mjesto žene, naravno, rekla Frišćić!!

37
37h1c4l
20:50 19.12.2009.

ma tonete vi skupa snama ali ne želite priznati...

OB
-obrisani-
08:31 20.12.2009.

U ovoj seljačkoj propovijedi iz usta Friščići jedino je točno da je Hrvatska brod koji tone. Mi ćemo se nekako spasit, ali se nadam da će Friščić i stranka mu, zajedno sa svojim koalicijskim partnerima potonuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije