Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ono što Merkel želi Nijemcima

Fred Matić u Splitu: SDP želi ravnopravnu Hrvatsku u Europskoj Uniji

Matić i Kotur u Splitu
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
05.05.2019.
u 14:40

I ono što ja želim Hrvatskoj je isto ono što Merkel želi Nijemcima i što Macron želi Francuzima, ništa više i ništa manje

Predrag Fred Matić, saborski zastupnik SDP-a, bivši ministar branitelja i kandidat na listi za izbore za Europski parlament rekao je u nedjelju u Splitu kako smatra da je svoju kampanju vodio zadnjih 20-ak godina i da to njegovi birači prepoznaju.

- Svih dvanaest, odnosno jedanaest zastupnika kojii odu u Bruxelles prvenstveno su zastupnici građana, Hrvatske, pa tek onda svojih stranaka. I ono što ja želim Hrvatskoj je isto ono što Merkel želi Nijemcima i što Macron želi Francuzima, ništa više i ništa manje. SDP želi ravnopravnu Hrvatsku, rame uz rame s drugim zemljama - rekao je Predrag Fred Matić te zaključio kako su branitelji 90-ih godina željeli Hrvatsku poput Švicarske, Austrije i drugih razvijenih zemalja, a ne da naši građani svoje snove tamo ostvaruju.

-Lista SDP-a je najjača lista i najkvalitetnija. Za razliku od Živog zida koji je za izlazak iz EU, za razliku od HDZ-a koji provodi slugansku politiku prema EU, SDP se zalaže za ravnopravnost hrvatskih građana s građanima EU - rekao je Goran Kotur, predsjednik splitskog SDP-a.

Ključne riječi

Komentara 14

NE
Neo001
15:26 05.05.2019.

Mažar, 1. Zapovjednik obrane Borova Naselja i Trpinjske ceste o Matiću. "-Zaista mi je žao što za tog čovjeka tada nisam čuo, niti sam imao prigodu upoznati ga 91.godine, ali sam za njega i njegova junačka djela saznao tek 1994.. godine kada se aktivirao u urudžbenom uredu Glavnog stožera HV, i to odmah kao načelnik i kada je počeo sa medijskim samopromoviranjem.

NE
Neo001
15:25 05.05.2019.

drug Fred kao 80% invalid dobio stan od od 100 kvadrata na Laništu, razne pivilegije i kao takav postao kukulelel ministar. .

DR
Drmiha
15:43 05.05.2019.

Ovaj se izgleda opet uvalio u nekakav kredit, pa mu sad opet treba neka dobro plaćena fotelja dok se kredit ne vrati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije