Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽRTVA TRAUME?

Uhićen muškarac koji je ljude napadao motornom pilom

švicarska
25.07.2017.
u 22:04

Njegov bivši najmodavac kaže da se iz stana iselio gotovo preko noći i da je ostavio gotovo sve svoje stvari

Švicarska policija uhitila je Franza Wrousisa, 50-godišnjeg muškarca osumnjičenog za napad motornom pilom u gradu Schaffhausenu.

Uhićen je u gradu Thalwilu, 60-ak kilometara od Schaffhausena, piše BBC.

Franz je u ponedjeljak upao u podružnicu osiguravateljske kuće i napao ljude motornom pilom. Petero njih je ozlijeđeno u napadu, od kojih dvoje teško.

Ono koji poznaju kažu kako je Franz postao introvertiran otkad je doživio prometnu nesreću. Za njega, nesreća je bila trauma i nakon nje se promijenio.

Njegov bivši najmodavac kaže da se iz stana iselio gotovo preko noći i da je ostavio gotovo sve svoje stvari.

Prije tri mjeseca prijavio se u hotel. Vlasnik hotela kaže da je u hotelu htio ostati mjesec dana, ali im je rekao i da treba odmak od ljudi. Rekao je da je naručio VW Caddy s kojim će otići u brda i maknuti se od svijeta. 

S vremenom je počeo svojim ponašanjem iritirati ljude u mjestu pa su ga prijavili policiji. Policija ga nije našla nego mu je samo ostavila podsjetnicu i tražili su ga da im se javi.

Komentara 10

Avatar dobry
dobry
22:51 25.07.2017.

anticenzura, aka sidharta!!

BR
brojevi
09:11 26.07.2017.

Sudeći po slici teško je shvatljivo da je ova "potonula" osoba ozljedila toliko ljudi? Po izgledu više je mrtav nego živ a slabašno tijelo ne odaje čovjeka koji može držati motornu pilu a kamoli s njom napadati! Ali život piše drugačije priće.

NA
narcis660
02:35 26.07.2017.

Covijek je psihicki bolesnik Boze sacuvaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije