Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Franko Vidović:

'Potpuno mi je neprihvatljivo da moje kolege iz Kluba raspravljaju o meni iza mojih leđa'

Franko Vidović
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
06.10.2017.
u 14:29

"Orsat Miljenić je dobro rješenje. Peđa Grbin nije"

Franko Vidović, saborski zastupnik SDP-a, koji je bio prvotni kandidat šefa stranke Davora Bernardića za predsjednika Povjerenstva za Agrokor kaže kako zna da je predložen na Klubu za tu funkciju, ali i dodaje kako s njim nitko o tome nije razgovarao.

- Potpuno mi je također neprihvatljivo da moje kolege iz Kluba raspravljaju o meni iza mojih leđa jer ja u tom trenutku nisam bio na sjednici Kluba - kaže Vidović. Njegov osobni stav, poručuje znakovito, je da bi bilo bolje da na čelu Povjerenstva bude netko od bivših ministara koji su "bolje upoznati s tematikom" od njega.  

- Orsat Miljenić je dobro rješenje. Peđa Grbin nije jer predsjednik Povjerenstva će trebati komunicirati s cijelom strankom. Zato Grbin nije dobro rješenje - kaže Vidović. 

Komentara 5

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
16:02 06.10.2017.

Ovaj parazit s višom prometnom za kojeg nije jasno kako je uopće u stanju ujutro se obući i doći na posao je trebao biti predsjednik povjerenstva za Agrokor?

MI
Mimizo
14:45 06.10.2017.

komunuistička partija SDP u totalnom rasulu vuku krivi potez jedan za drugim dok se skroz ne raspadnu na našu radost a ostanak bere na čelu partije ide u tom smjeru

Avatar juricamesko
juricamesko
16:08 06.10.2017.

Franko izasao nesto popiti dok se drugovi ne dogovore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije