Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBILJEŽIO Hrvatsku povijest

Franjo Tuđman posebno je cijenio dva poteza Ivice Račana, a povijest je o tome rekla sve

11.05.2022.
u 19:38

Da mu je pri velikoj seobi komunista i Račan došao u stranku, možda bi mu Tuđman dao važniji položaj do sebe, a možda bi se bojao da će ga istisnuti. Račan je znao sakriti ambiciju, uz mirnoću koju Tuđman nije imao, a bio je puno veći taktičar od njega

Komentara 16

BP
Besposlen pop
20:12 11.05.2022.

Povijesna ostavština predsjednika Partije Ivice Račana je razoružana Hrvatska 1990., “dimnik” u Piranskog zaljevu zbog kojeg još nismo usuglasili granicu sa Slovenijom te doživotni saborski mandat za njegovog bezličnog i neprimjetnog niškoristi sineka Ivana. Hvala mu!

Avatar Le-Freak
Le-Freak
20:23 11.05.2022.

Tudjman je imao stil i kulturu i zbog toga je rekao i ponesto pozitivno o Racanu. Iako je Racan bio i ostao mali jadni provincijski wannabe politicar bez ideje, kvalitete i bez sposobnosti. Mucak jaje i tojeto.

Avatar horuk
horuk
21:28 11.05.2022.

Cijenio je sigurno izlazak iz Sabora i predaju oruzja TO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?