52 2°C
 • stefj:

  E da, Srbija nije imala svog Mesića, Pusićku, Josipovića i slične...A i diplomacija nam je za nulu. Sad su toliko male šanse srušiti ovu optužbu da je to nevjerojatno.... Ne znam na osnovu čega je itko očekivao nekakvu pravdu od ... prikaži još! Haaga. Na osnovu čega je očekivao da će suditi na osnovu činjenica, a ne nagađanja, priča ili politike?... Isto kao što se od arbitraže očekivalo odluka u skladu s međunarodnim pravom, a dobila se korupcija i pristranost...

 • Avatar zong
  zong:

  I za Gotovinu ste isto pričali... zločini su se dešavali ali nisu krivi generali, bla, bla... onda kada su oslobođeni generali onda se u Hrvatskoj okrenula ploča, ma kakvi zločini, nije bilo zločina sve je bilo čisto kao suza... Neće ... prikaži još! vam Haag pasti dva puta na istu foru!

 • bakulušić:

  Srbijom vladaju Srbi kojima je uvijek, bez obzira na svjetonazor i političke razlike, dobrobit Srbije i srpskog naroda na prvom mjestu. A Jugoslavija im je bila samo sredstvo koje su odbacili kad su procijenili da im više nije potrebno. Uvijek ... prikaži još! su uživali zaštitu Engleske, Francuske i Rusije. Tamo gdje nisu dospjeli diplomacijom, dospjeli su šljivovicom, odojcima i "jagnjetinom". Skadarlija je odradila svoje. Hrvatskom su vladali i vladaju Jugoslaveni, Srbi, Vlasi, Romi i Hrvati. A to je najmanje deset vanjskih i unutarnjih politika. Diplomacija se dokazala u poznavanju kavijara i šampanjaca. A punih usta ne možeš razgovarati još i o Haagu koji i nije bio njihov problem. Zapravo, pitanje je tko bi na karti prije pronašao Bosnu i Hercegovinu, haški tužiteli i suci ili hrvatska diplomacija. I rezultat je takav kakav je. Tko se čudi, pravi se blesav.

Još iz rubrike Vijesti

Maškarani auto-rally Pariz - Bakar na Korzu u sklopu Riječkog karnevala
Počelo je ludilo

Maškare preplavile Rijeku: Održan rally Pariz - Bakar

Požar nošen orkanskom burom spušta se prema prvim kućama
Nosi ga bura

Požar kod Tribunja širi se borovom šumom i spušta prema kućama

Grabar Kitarović i Pahor
Susret u Zagrebu

Borut Pahor i predsjednica Grabar-Kitarović sastali se na neformalnom ručku

4