Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GANUO JE DO SUZA

Francuz iznenadio Petrinjku na vjenčanju: Svi su bili Hrvati i pjevali pjesmu koju ne razumiju

Foto: Screenshot Facebook
11.01.2021.
u 13:54

André je naučio pjesmu Petra Graše ''Ako te pitaju'' i otpjevao ju je svojoj supruzi koja se udala u Nantesu daleko od svojih prijatelja i obitelji

Petrinjka Barbara Martin u subotu se udala u Francuskoj za svoga odabranika Andréa Oursa koji ju je iznenadio na najbolji mogući način.

Naime, iako ne razumije i ne govori hrvatski jezik, André je naučio pjesmu Petra Graše ''Ako te pitaju'' i otpjevao ju je svojoj supruzi.

"Ovo je sve što si možeš poželjeti, daleko od onih koje voliš, daleko od obitelji i prijatelja, i onda ovdje imaš one koji nisu ni svjesni koliko su zapravo moja obitelj. Ljepši dan nisam mogla poželjeti, a ovo iznenađenje je SVE LJUDI MOJI, SVE!! Hvala nije dovoljno. Jednostavno nije dovoljno, svi su bili moji danas, i svi su bili Hrvati, I pjevali su pjesmu koju ni ne razumiju. Ja sam sretnica", objavila je Barbara na Facebooku uz video na kojem se jasno vidi koliko ju je njezin suprug dirnuo.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Warded
Warded
16:10 11.01.2021.

Svaka čast Francuskom mužu, to se zove pažnja. Sve najljepše u životu želim!

AS
Asr
16:31 11.01.2021.

Priča koja tjera suze na oci,i nešto sto mi je dan obasjalo,i samo do sada 4 komentara.Ocito se hranimo samo lošim stvarima i lošim vijestima.Svaka vam čast

AB
ABER
16:30 11.01.2021.

Ma Bravoooooo sretnice, iskrene cestitke, obilje Bozjeg Blagoslova nek vam bude sretnoooo kroz zivot... Bravoooooo, super cool od tvog supruga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije