Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSTITUCIJA

Francuski sud oslobodio Dominiquea Strauss-Kahna

Dominique Strauss-Kahn
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
12.06.2015.
u 14:04

Strauss-Kahn je u Francuskoj bio optužen za poticanje na organizaciju orgija s prostitutkama

Dominique Strauss-Kahn, bivši čelnik MMF-a, danas je u Francuskoj oslobođen optužbi za seksualni zločin, prenosi Reuters. Sud u Lilleu zaključio je da njegove aktivnosti s prostitutkama nisu "teško podvođenje", za što je mogao dobiti zatvorsku kaznu od 10 godina.

Presuda je došla četiri godine nakon što je sluškinja iz newyorškog hotela Nafissatou Diallo optužila Strauss-Kahna za seksualno napastovanje. N. Diallo i Strauss Kahn novčano su se nagodili nakon što su newyorški tužitelji 2011. godine odustali od kaznenog progona.

Strauss-Kahn je u Francuskoj bio optužen za poticanje na organizaciju orgija s prostitutkama. Strauss-Kahn i njegovi odvjetnici tvrdili su da on nije znao da je riječ o prostitutkama.

- Ne može mu se pripisati uloga poticatelja. Samo je koristio seksualne usluge skupine - rekao je sudac Bernard Lemaire čitajući presudu Strauss-Kahnu i još 13 ljudi.

>> Dominique Strauss-Kahn tuži svodnika zbog bordela 'DSK'

>> Bivši šef MMF-a Dominique Strauss-Kahn ima novu djevojku

Komentara 11

Avatar d-ano
d-ano
14:25 12.06.2015.

,,,,steta sto je giljotina otisla u muzej ,,

LI
liskovaca
14:54 12.06.2015.

je, sigurno nije znao da su prostitutke! Curice su se zaljubile u njega! Mito i korupcija u EU nije stran pojam! Čak su i gori od nas!

Avatar viki_nuland
viki_nuland
15:36 12.06.2015.

Normalno, ne moze cionista i to globalni financijski biti osudjen u Francuskoj. Inace slijede protesti : "Je suis Dominique"... prostitutke su vjerojatno same dolazile, a on se jadan nije mogao obraniti od njihovog navaljivanja...Ha, ha, ha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije