Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove napetosti između velesila
Povratak na članak

Francuska tvrdi da Turska šalje džihadiste u Nagorno Karabahu: Rusija zabrinuta zbog situacije

Francuski predsjednik, koji je mjesecima u verbalnom ratu s turskim predsjednikom oko niza pitanja, od Sirije, do Libije i istočnog Sredozemlja, u srijedu je optužio Ankaru da se ponaša "ratnički".

Komentari 3

MP
miroslav.petkovic.7564
23:15 01.10.2020.

Francuska je optuzila Tursku i Macron ali nista nece poduzeti protiv turske. Ostat ce samo na kritikan.Slusam tu na Tv u Moskvi kazu dasu dosli Alahovci iz Sir i drugi zemalja.Nitko nista nece napravit osim mozda Rusije.Slusam vec im Turci idu jako na nerve. Problem je sto su Rusi dobri sa Azarbejdanom .Ali nece trpit alahovce oko svoji granica. Ovdje kazu Armenija nijebtrazika pomoc od rusije

VL
Avatar Gordon
Gordon
08:09 02.10.2020.

Gdije je sada Amerika?, oni se petljaju svuda pa neka i sada rijese stanje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.