Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PRVI SLUČAJ

Francuska poslala porezni zahtjev mrtvoj ženi, na adresi je pisalo groblje

Groblje, Osijek
Davor Javorović/PIXSELL
02.10.2016.
u 08:36

"Nažalost ovo nije prvi puta da primamo pismo ovakve vrste od ureda za javne financije u Vannesu", istaknuo je Libre.

Francuske vlasti poslale su porezni zahtjev preminuloj ženi, adresirajući ga na njezin grob u malom gradu u Bretanji. 

Gradonačelnik obalnog grada Sarzeaua rekao je kako je primio pismo iz ureda za javne financije poslano preminulom stanovniku, adresirano na "grob 24, red E, grobna cesta", objavio je njegov tajnik u subotu. 

Gradski blagajnik Christophe Libre rekao je za regionalne novine Ouest France kako se radi o zahtjevu za porez na imovinu.

"Nažalost ovo nije prvi puta da primamo pismo ovakve vrste od ureda za javne financije u Vannesu", istaknuo je Libre. Vannes je najbliži veći grad pored Sarzeaua

Libre smatra kako je moguće da je riječ o "šali nekoga tko mijenja adresu" ili "nekoga od nasljednika koji ne želi platiti porez na imovinu".

>> Preminuloj poslane uplatnice HZZO-a 

Ključne riječi

Komentara 4

HR
hrUsrcu
09:28 02.10.2016.

nista novo - i ja jos uvjek nakon 7 godina - dobivam racune na ime svojih pokojnih roditelja. napisite "adresa nepoznata" i racun vratite sa naznakom "Halerova aleja" grobno mjesto br...

AJ
ajetodoo
11:04 02.10.2016.

Može se sve, glavno da pismo stigne.Ja sam poslao dopis u Općinski sud u Zadru, odgovor na njihov dopis koji nigdje nije sadržavao njihovu adresu, pa sam za adresu napisao :" p.m.", i stiglo je.

DU
Deleted user
11:17 02.10.2016.

Jesenti milu bigulicu, ništa čudno u zemlji na čijem je čelu onaj začudni i čudnovati gospo'n Hollande Francek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije