Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon osam godina
Povratak na članak

Francuska pokreće istragu o trovanju Yassera Arafata

Udovica palestinskog vođe zatražila je ekshumaciju tijela pokojnog supruga kako bi se obavila sva potrebna testiranja koja će pokazati je li zaista bio otrovan radioaktivnim polonijem

Komentari 8

UK
UKUSA
11:09 29.08.2012.

Ubojstvo u Londonu prije par godina s radioaktivnim polonijem je povezano s ubojstvom Arafata. To je isti akter, isti izvor, isti motiv. Ono ubojstvo u Londonu s polonijem - MI5 i BBC su bacili ispred nogu ruske obavjestajne sluzbe bez dokaza. Nadajmo se da ce se istina sasnati...ovaj put na stetu britanske ISS i Mossada.

VL
RE
@rea
11:23 29.08.2012.

Udovica pok. teroriste potrošila milijune koje je ostavio iza sebe, pa sad pokušava što ? Dobit' odštetu od Francuske ? A propos, piši propalo. Nakon toliko vremena tragovi polonija su gotovo nepostojeći.

VL
SE
Sejo
11:34 29.08.2012.

Arafat nije bio terorista nego ratnik a borio se protiv terorista sto je MOSSAD i Izraelska vojska.Dokaz za to je da je bio dobrodoao u svim zemljama svijeta osim USA i Izrael i svi su ga smatrali borcem za slobodu dok je Arijel Saron njegov neprijatelj mogao otici samo u USA i mozda UK a citav svijet ga je smatrao zlocincem ravnim Hitleru.50 godina traje genocid zionista nad Palestinom i nisu uspjeli ,vrijeme je da stanu ako imaju imalo mozga,ali bojim se nemaju. Ako sam i zbog cega cijenio Tita onda je to spoljna politika i podrska ugrozenim narodima kao sto je Palestina

VL
AN
Antidominium
15:54 29.08.2012.

Veliko je pitanje, ako bi Francuzi otkrili trovanje i porijeklo, da bi samo tako objavili točno. Big Brother i njegov priguznik budno motre ovaj slučaj i političari i tajne službe imaju pune ruke posla da se daju krivi rezultati kao u stotine slučajeva do sada. Sjetimo se Mossadovih akcija po hotelima, po svijetu, a najeklatantniji primjer gaženje američke novinarke buldožerom u Palestini. Presuda- ona je sama kriva. Ovo će biti da se Arafat sam otrovao.

VL
RE
@rea
19:32 29.08.2012.

Btw, ovo je ionako show za naivne. Zašto bi Francuska trošila novce poreznih obveznika na mrtvog teroristu ? Mogao je u Shvicarsku na liječenje, npr. Tamo gdje je pohranio milijune $ medjunarodne pomoći koje je pronevjerio.

VL
ST
stomugromova
09:04 30.08.2012.

29.08.2012. u 19:32h @rea je napisao/la: Btw, ovo je ionako show za naivne. Zašto bi Francuska trošila novce poreznih obveznika na mrtvog teroristu ? ++++++ Ne može biti terorist netko tko je svoj na svom.Oni silni Askenazi Khazari koji su došli iz Azije,oni su sigurno domoroci i nisu teroristi.Vidi se iz komentara kojem miljeu pripadaš.Terorističkom od kojeg trpi cijeli svijet.Biti cionist danas,znači biti terorist. btw. Francuzi su znali čime je likvidiran Arafat jer i ultra mala doza polonija aktivira laboratorijske senzore.Očito radi toga tvoja nervoza jer se vidi potpis Mossada iza likvidacije Arafata.Jednako je svršio i Litvinenko,dvostruki špijun i u njegovo je ubojstvo umiješan Mossad.

VL
CO
Commentator...
15:45 30.08.2012.

Stomugromova cista 10, kratko i jasno! A ti rea, upravo se vidi tko si i sto si, isto kao i oni kojima pripadas, samo sirite tazmirice i lazi po svijetu, vi ste izmislili teroriste, i neprekidno pokazujete svijetu tko je najveci terorist. Dok vas nije bilo, svijet je zivio mirnije i ponosnije, politika niti priblizno nije bilo toliko prljava i nepravedna.

VL
CO
Commentator...
15:46 30.08.2012.

Uostalom neznam cemu istraga kad je vrlo jasno tko stoji iza toga..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.