Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamrznut račun

Francuska odblokirala 230 milijuna eura libijskog novca

alain juppe
Reuters/PIXSELL
14.12.2011.
u 21:46

Juppe je kazao kako libijski narod mora sam izgraditi demokraciju te kako će Francuska učiniti sve kako bi odblokirala i ostatak novca

- Francuska će u idućih nekoliko dana odblokirati 230 milijuna eura koje su zamrznute bivšoj libijskoj vlasti - kazao je na konferenciji za novinare francuski ministar vanjskih poslova, Alain Juppe, izvještava AFP.

Juppe je kazao kako libijski narod mora sam izgraditi demokraciju te kako će Francuska učiniti sve kako bi odblokirala i ostatak libijskog novca. Na konferenciji je sudjelovao i trenutni premijer prelazne vlade Libije, Abdel Rahin Al-Kib.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
08:11 15.12.2011.

Deblokirala....a sto im to znaci ? Da su dali novac onim trockistima / revolucionarima pro-francuskom rezimu ? Onim sto nisu izabrati od naroda nego dosli na vlast uz pomoc Majke Amerike i njenih vazala ?

OB
-obrisani-
08:59 15.12.2011.

Koja demagogija - narod mora.... :)).....oće narod...:)) A narod je masa, stoka sitni zubi bez vodstva....gdje to još \"narod\" o ičemu odlučuje, ko ga pita.... U rvacku ! ......he he.....

Avatar abcd
abcd
07:53 15.12.2011.

jos 199 milijardi i 770 milijuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije