Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 30 zračenja

Fra Zvjezdan Linić: Osjećam se oslabljeno, no dobro sam i radim

fra zvjezdan linić (1)
Goran Kovacic/PIXSELL
29.05.2013.
u 13:01

Vjerujem liječnicima i poštujem njihove odluke i terapije. Ako je istina ono što su oni naznačili, moje stanje nije bezazleno, već tumorozno, kazao je karizmatik

Potaknuti brojnim upitima, pozivima i zabrinutošću kakvo je trenutačno zdravstveno stanje voditelja Kuće susreta ''Tabor“ u Samoboru fra Zvjezdana Linića te nakon jučerašnje vijesti o problemima, danas smo s njim porazgovarali.

Na prvo pitanje kako je, odgovorio je:

– Ja sam dobro, radno. Već mjesec i pol vodim redovite duhovne obnove u Taboru. I ide. Malo se fizički osjećam oslabljeno zbog terapije, pomanjkanja apetita i gubitka kilograma, ali stvari se normaliziraju – odgovorio je Linić. Spomenuli smo mu zabrinutost slušatelja HKR-a jer fra Zvjezdan je i dugogodišnji suradnik ovoga medija: ''Dođe mi neka slabina kad mijenjam položaj tijela ili naglo ustajem nakon dužeg sjedenja. No, to nije ništa vezano uz moje ozbiljne dijagnoze. Ljudi ne znaju, pa se zabrinu kad se pred svima, za vrijeme predavanja, dogodi da me uhvati slabost. No, nije ništa zabrinjavajuće“.

– Molitvena potpora brojnih vjernika fra Zvjezdanu je logistika – kako je rekao u razgovoru za HKR: ''Vjerujem liječnicima i poštujem njihove odluke i terapije. Ako je istina ono što su oni naznačili, moje stanje nije bezazleno, već tumorozno. I zato sam prošao 30 zračenja i kemoterapiju. Sada mirujem, a nakon mjesec dana ću na preglede pa će liječnici vidjeti jesu li što učinili i prema tome odrediti daljnju strategiju".

Dodajmo ovome informaciju da smo s fra Zvjezdanom razgovarali danas, u pauzi izlaganja, jer on u Kući susreta Tabor u Samoboru nastavlja voditi duhovne programe. Do sutra je u tijeku duhovna obnova pod geslom: ''Ja sam kruh života za život svijeta.“ Na internetskim stranicama Tabora sljedeći seminar je najavljen od 6. do 9. lipnja. A na kraju razgovora s fra Zvjezdanom još poruka slušateljima: ''Hvala što slušateljima mogu reći da sam im zahvalan. Sretan sam što imam toliku logistiku "vojske" koja moli. Bog ih blagoslovio“.

>>Bdijenje za blagdan Duhova vodio fra. Zvjezdan Linić

>>Gdje smo na najizvorniji način kod sebe, kod kuće

Poslušajte izjavu fra Zvjezdana Linića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije