102 14°C
  • crocro:

    Ako je predsjednica učinila za Hrvatsku u ove 2 godine više nego prethodni predsjednici u cijelim mandatima i ako joj se ne može pronaći mrlja na profesionalnom radu kao predsjednice države, onda idu kopati dalje gdje misle da mogu nešto ... prikaži još! iskopati i kompromitirati predsjednicu. Pojedoše se živi što predsjednica želi biti doktorica. A kada joj i u ovoj konstrukciji ne bi ništa pronašli, oni bi išli kopati dalje, jer jednostavno nešto moraju i žele iskopati. I kada bi već svaku nadu izgubili da išta mogu pronaći predsjednici, onda bi joj možda natovarili da se svaku večer pomoli dragom Bogu prije spavanja, jer bi to također mogao biti grijeh ili bezvezno gubljenje vremena koje je mogla utrošiti za 5 minuta duže sjedenje u svojem uredu. Ali zašto se to radi i zašto to istražuju. Pa zato što konačno na kraju tunela vidimo svjetlo i nadu u bolje sutra. I to nam netko želi osujetiti i ponovo ukrasti nadu. Sve mogu učiniti ali nitko narodu ne može zatvoriti oči.

  • Fr@njo:

    Predsjednica nije njihova Predsjednica... Sjetimo se samo one sramote Milanoviceve vlade , koja je vladinom odlukom izbacila Predsjenicu iz predsjednickoh ureda..bez ikakve analize, procjene, samo na temelju Predsjednicine zelje da u bliskoj buducnosti se pronadje rijesenje novog ureda. Svim sudionicima ... prikaži još!icima tog bezobraznog , antidrzavnog , sramotnog cina, trebalo bi zabraniti bilo kakvo sudjelovanje u izvrsnoj vlasti, Jedna od navedenih, upravo nas siluje sa svojom pojavom, u zelji biti gradonacelnica glavnog grada, druga , moljaka za podrsku u uredu predsjednika vlade..treci i glavni , bez posla, na grbaci naroda.

  • DOBARDAN:

    Kako je definirano radno vrijeme visokih i najviših državnih dužnosnika? Od 7 do 3 ili od 9 do 17. Da li dužnosnici naplaćuju posjet uspješnoj firmi u Čakovcu kao dnevnicu, ili podjelu mimoza na Cvjetnom kao prekovremeno? I kako se ... prikaži još!e sada tu uklapa nekoliko desetaka sati u semestru dolaska na fakultet? Neki će reći da s njom tamo ide i vozač i čuvari. Oni idu s njom i kada kupuje cipele pa bi moguće bilo potrebno proučiti da nije u nekakvom sukobu interesa kada kupuje cipele ili donji veš.

Još iz rubrike Vijesti

Heiko Maas
Heiko Maas

'Turska 'invazija' nije u skladu s međunarodnim pravom'

Evo Morales
izbori u boliviji

Moralesu nije siguran četvrti mandat

Ilustracija
vremenska prognoza

Dokad će trajati bablje ljeto? Vakula najavio obaranje novih rekorda

3