Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U BEOGRADU

Žena iz Covid Arene objasnila fotografiju na kojoj se skinula: 'To su bolesni umovi'

Beograd: Vojska namješta krevete u Štark Areni za formiranje privremene Covid bolnice
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/3
11.11.2020.
u 21:30

Trebam li se osvrnuti oko sebe da vidim ima li kamera, a imam visoku temperaturu, boli me svaka kost u tijeku i imam upalu pluća, rekla je

Fotografija pacijentice koja se presvlači u beogradskoj COVID Areni proširila se društvenim mrežama, a žena o kojoj je riječ obratila se medijima, kao i direktor Arene Gordan Grbović koji je ustvrdio kako je pokrenuta istraga o tome tko ju je fotografirao. 

Kurir doznaje kako je žena na fotografiji Anastasija M. koja je oboljela od COVID-a te ima upalu pluća. Ona je neovlašteno fotografirana nakon prijema u bolnicu, kada je trebala napraviti EKG. Snimljena je u donjem rublju dok se presvlačila u sobi. 

"Rečeno mi je da se skinem zbog EKG-a. Trebam li se osvrnuti oko sebe da vidim ima li kamera, a imam visoku temperaturu, boli me svaka kost u tijeku i imam upalu pluća", rekla je i dodala kako je objava fotografije ugrozila njezina ljudska prava

"Moramo otkriti krivca kako sutra ne bi neka druga djevojka bila meta takvih bolesnih umova", rekla je u dodala kako je i njezina obitelj zaražena koronavirusom.  

"Imamo sigurnosne kamere i izvan i unutar zgrade, ali praktički je nemoguće njima fotografirati. To je učinjeno mobitelom, to je jedino što trenutno znam", rekao je Grbović koji je siguran da to nije učinio nitko od zdravstvenih djelatnika jer, kako kaže, teško je disati ispod zaštitnih odijela i ne smatra da bi nekome palo na pamet baviti se takvim stvarima, piše Blic

"Ti su ljudi opterećeni svojim radom, u Areni je više od 400 pacijenata. Sve će se poduzeti da se otkrije tko je ženi slikao i kako je fotografija došla na društvene mreže", izjavio je i napomenuo kako je poznato s kojeg se Instagram profila proširila fotografija. 

Kaže da mu je žao što se to dogodilo i što se baca ljaga na rad u Areni kroz koju je prošlo više od milijun ljudi. 

"Teško mi ovo pada. Ta žena je nečija majka, sestra. Sve će se brzo otkriti istragom", siguran je Grbović. 

Komentara 10

HR
hrvat123
22:20 11.11.2020.

ovo je stvarno dno dna, slikat bolesnu zenu u bolnici stvarno moze samo neki teski mentalni bolesnik pa cak ni mentalni bolesnik nemoze pasti toliko nisko, sramota

KE
Kentucky
21:51 11.11.2020.

Direktno prenosite članak kurira ,a onda brišete kad se to spomene.

GR
griparoš
22:14 11.11.2020.

Nema Đikića cijeli dan, zna li se što??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije