Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljiva priča

Fotografijom na Redditu pronašla izgubljenu prijateljicu nakon 40 godina

Par, prijateljice
Foto: Getty Images
25.01.2019.
u 11:12

'Sve skupa me vratilo toliko godina u prošlost. Možete zamisliti koliko mi je cijela ova priča emotivna'

Blaženka Međeši i Verica Mitevski najbolje su prijateljice koje se nisu vidjele 40 godina. Kada je Blaženka konačno odlučila ovo promijeniti i pronaći svoju izgubljenu prijateljicu, u naumu joj je pomogla kći koja je na Redditu objavila staru fotografiju uz molbu da se jave svi oni koji nešto znaju o njoj, piše Novi list.

- Prošlo je već 40 godina otkad su zadnji put pričale i moja majka pokušava je pronaći i stupiti s njom u kontakt. Nadamo se da bi na internetu mogli pronaći tragove koji će nam omogućiti da se ponovo čuju. Obje su iz Rijeke- napisala je Blaženkina kći na Redditu.

Ova priča je najbolji primjer svih prednosti društvenih mreža s obzirom na to da je prijateljica gospođe Blaženke prepoznala Vericu na fotografiji i javila joj kako je prijateljica traži. 

- Jako me sve skupa iznenadilo, pogotovo da ćemo se uspjeti povezati nakon toliko godina. Sve skupa me vratilo toliko godina u prošlost. Možete zamisliti koliko mi je cijela ova priča emotivna. Bile smo k'o sestre, stalno smo se družile, ona bi dolazila kod mene, ja kod nje doma. Verica je bila jako komunikativna i vedra osoba. Sjećam se i da je jako lijepo svirala harmoniku pa je sa sestrom sudjelovala i na natjecanjima- kazala je Blaženka.

My mom ran to America in 1979 and left her best friend behind. It’s been 40 years since they’ve talked to each other and now my mom is trying to find her again. We’re hoping that we can use the internet to find clues to connect them again. They’re from Rijeka. from r/croatia

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije