Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Različiti, a isti

Fotografije trojice prijatelja oduševile mnoge: Primjer ste svim svećenicima

Fra Ivo Bošnjak, Admir ef. Muhić i paroh Željko Vidaković
Foto: Facebook
1/2
07.11.2019.
u 10:53

S efendijom Admirom Muhićem u društvu su se našli katolički svećenik fra Ivo Bošnjak te pravoslavni paroh Željko Vidaković

Fotografije trojice različitih vjerskih službenika oduševile su mnoge, a nastale su u Vojniću u Karlovačkoj županiji.

S efendijom Admirom Muhićem u društvu su se našli katolički svećenik fra Ivo Bošnjak te pravoslavni paroh Željko Vidaković.

– E sad da vidimo koliko ove fotografije mogu imati dijeljenja, lajkova i komentara ispod. Da malo zasjenimo zlu crnu kroniku i politiku – napisao je na Facebooku Admir Maljevac Muhić još u subotu.

Kao što je bilo i očekivano, fotografije su izazvale oduševljenje kod mnogih.

– Ovo što vidim stvarno me raduje. Oni mogu više pridonijeti da se ljudi više poštuju jer je Bog tako naredio – jedan je od komentara.

– Poštovanje i svaka vam čast blagoslovljeni sluge Božje, primjer ste svim svećenicima, tako se monoteizam u praksi živi – drugi je komentar.

Nakon što su se fotografije proširile društvenim mrežama, javio se i Admir ef. Muhić.

– Htjeli smo da se malo pokrene pozitivna priča, kako sve nacije mogu sjesti za stol i pregovarati i naći rješenje za probleme. Nas trojica super surađujemo, živimo zajedno i zajedničkim snagama rješavamo probleme – rekao je on za Slobodnu Dalmaciju.

 

Komentara 16

RO
romobil
11:32 07.11.2019.

Ekipa prodavača skupe magle....

Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
13:43 07.11.2019.

išli tako cestom pop, fratar, rabin i imam, kad sretoše boga. Pitaše ga: Bože, reci nam jesi li ti jedan? Bog odgovori: Jesam, al' ne znam što ste vi četvorica!!!

Avatar istovari
istovari
11:35 07.11.2019.

Što kažu čija je staza do raja najkraća ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije