Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BODOVALJCIMA

Fotografija stravične nesreće: Preletio kanal, udario u stup i poginuo

Foto: PU brodsko- posavska
1/2
07.02.2021.
u 17:15

Nesreća se dogodila u petak oko 23.15 sati

U petak navečer dogodila se prometna nesreća u Bodovaljcima smrtno je stradao 25-godišnjak.



Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 25-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, te je ne držeći se strane kretanja, prešao na suprotnu prometnu traku, zahvatio travnatu površinu i udario u betonski šaht i zaštitnu ogradu mosta odvodnog kanala.

Foto: PU brodsko- posavska

Automobil se potom odbio i preletio preko kanala te udario u dva drvena i betonski stup niskonaponske mreže. Od jačine udara u drvene stupove došlo je do puknuća stupova i više metalnih vodova te prestanka isporuke električne energije.

Na mjestu događaja intervenirali su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Staro Petrovo Selo, radi izvlačenja tijela 25-godišnjaka. Također su obavješteni djelatnici HEP-a radi saniranja štete na stupovima i električnim vodovima.

Tijekom trajanja očevida od 23.40 do 5.30 sati, promet je županijskom cestom 4178 bio zatvoren i preusmjeravan obilazno.
O prometnoj nesreći je obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu.

Komentara 2

ZA
Zagy154
19:27 07.02.2021.

I to sve sa 60 km/h. Pa kako,kako,sigurno je kriva cesta

SA
sargu123
20:00 07.02.2021.

Vozio je taj maksimalnom brzinom koja kod Passata nije mala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije