Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako je to moguće?

Objavila fotografiju nakon prometne nesreće, a svi su odmah uočili jedan detalj

Shelby Pagan
Foto: Instagram
1/5
20.03.2019.
u 10:04

Medicinska sestra Shelby Pagan stekla je nevjerojatnu popularnost nakon što je objavila kako je izgledala nakon što se automobil pri brzini od 90 kilometara na sat zabio u nju

Medicinska sestra Shelby Pagan (25) iz Bostona u američkoj saveznoj državi Massachusetts nije ni sanjala da će postati toliko popularna nakon što je lani proživjela tešku prometnu nesreću.

Ona je, naime, ostala bez goriva kada se automobil pri brzini od 90 kilometara na sat zabio u nju. Djevojka je u bolnici završila zbog ozljede vrata maternice, unutarnje ozljede glave, jake glavobolje te nagnječenja koljena.

Na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju sa Schanzovim ovratnikom iz hitne pomoći te napisala kako je doživjela tešku nesreću, ali da je, srećom, dobro.

No, ono što su mnogi odmah primijetili jest njezin make-up koji je i dalje bio postojan, odnosno crna olovka kojom je iscrtala oči. Iako joj se maskara od plakanja potpuno razmazala, takozvani eyeliner i dalje je bio netaknut kao da ga je tek nanijela.

Iako se prometna nesreća dogodila još u lipnju prošle godine, o Shelby ovih dana pišu gotovo svi svjetski mediji, ali i o eyelineru kojemu je ovo izvrsna reklama.

Da je eyeliner uistinu postojan, javnost je uvjerila još jedna djevojka koja je također doživjela prometnu nesreću te je jučer objavila fotografije sa savršeno našminkanim očima nakon nezgode. Riječ je o djevojci po imenu Madeleine Dunne koja se ozlijedila vozeći bicikl.

 

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije