Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE MOGU TO SAKRITI

Fotografija dviju obiteljskih kuća točno pokazuje u kakvim su odnosima susjedi

Reddit
23.06.2021.
u 12:49

Iako na prvu izgleda kao da je sve u redu, kada malo bolje pogledate, vidjet ćete u kakvim su odnosima susjedi

Oni koji su u dobrim odnosima sa svojim susjedima, trebaju itekako biti zahvalni na tome. Jer mnogo je primjera kad susjedski odnosi nisu baš tako dobri. Jedan takav širi se društvenim mrežama iz Engleske.

Na Redditu je, naime, objavljena fotografija obiteljskih kuća s velikim stablom ispred njih. Iako na prvu izgleda kao da je sve u redu, kada malo bolje pogledate, točno ćete vidjeti u kakvim su odnosima susjedi.

Foto: Reddit

 

Drvo koje se nalazi ispred bijele kuće očito je prilično smetalo susjedima s desne strane fotografije pa su krošnju, koja pada na njihovu stranu, potpuno odsjekli.

"Tradicionalna britanska sitničavost", stoji u opisu fotografije koja je objavljena na Redditu, a koja je izazvala reakcije mnogih korisnika.

VIDEO Evo kako rashladiti automobil tijekom ljetnih vrućina

Ključne riječi

Komentara 6

KR
Krud
13:45 23.06.2021.

Susjedi nisu htjeli platiti hladovinu :-)

Avatar Bill Carson
Bill Carson
11:47 24.06.2021.

Tako je kod nas također. Ima mnogo susjeda koji ne žele saslušati ljudi koji žive pored njih, koji su pasivno agresivni, koji stalnoi žive u nekom svijetu "svi su protiv mene i imaju skrivene težnje prema mome vlasništvu". Riječ kompromis ne postoji jer oni kažu "ja na svojem radim što je mene volja". A tako je i kod onih koji žive su stanovima. Tvoj je stan stvoj, ali brate ne možeš u ponoć imati zabavijadu na 1000 decibela dok ti je desni susjed mlada obitelj sa bebom od 3 mjeseca, a lijevi susjed starica od 70 godina, a ispod tebe pekar koji je legao rano da se probudi u 3 ujutro da ide na posao.

Avatar B.Geserit
B.Geserit
13:16 23.06.2021.

Hahahahaha 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije