Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagonetno

Fotografija djevojaka na plaži začudila internet: Što je toliko neobično?

Foto: Imgur
18.12.2016.
u 13:30

Zagonetna fotografija zabavila je korisnike društvenih mreža

Posljednjih dana internetom kruži fotografija šest prijateljica koje poziraju na plaži. Viralna je postala, ne samo zbog atraktivnih djevojaka, već i igre u Photoshopu. Primijećujete li nešto neobično na fotografiji?

Naime, pogledate li bolje uočit ćete da je netko namontira djevojkama usta muškaraca koji stoji iza njih. Zagonetna fotografija zabavila je korisnike društvenih mreža.

Foto: Imgur/ARussianAndHisBike

>> Vidite li što se zapravo nalazi na ovoj slici?

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar AligatorXO
AligatorXO
15:09 18.12.2016.

E sada kada ovo znam onda mogu mirno umrijeti.

DU
Deleted user
15:40 18.12.2016.

"...da je netko namontira..."____"Namontira"...u zadnje vrijeme Vam književni Hrvatski baš i ne ide...

Avatar acivij
acivij
17:17 18.12.2016.

Ako se malo bolje pogleda, vidi se da nisu samo usta "namontirana", nego i cijelo lice, a ruka na bedru druge s desna nije nadlanica, nego je stopalo :D Netko se malo zafrkavao, a "novinari" kopiraju jedan od drugog ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije