Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDICE POTRESA

FOTO, VIDEO Pokraj Petrinje se stvaraju ogromne rupe u tlu: 'Stalno se širi, užas'

Foto: Daniel Pavić/Facebook
1/4
01.01.2021.
u 20:19

Rupe nastaju jer potresi utječu na podzemne vode.

U naselju Mečenčani, u općini Donji Kukuruzari, u Sisačko-moslavačkoj županiji, počele su se stvarati velike rupe u zemlji.

Rupe su različite veličine, neke su promjera nekoliko metara.

Foto: Daniel Pavić/Facebook

"Stalno se širi, užas jedan", objavio je na Facebooku stanovnik Daniel Pavić. Stvorilo se, kako je napisao, desetak rupa na više mjesta. Neki ljudi koji žive u blizini su iseljeni.

Rupe nastaju jer potresi utječu na podzemne vode.

Ključne riječi

Komentara 28

PA
pajper
22:06 01.01.2021.

Dobro je dok voda iz njih ne krene.

EL
EldersWisdom
07:29 02.01.2021.

Likvefakcija, uobicajena pojava kod pptresa.

SV
Svedo
10:01 02.01.2021.

nije to nikakvih fenomen i to se uvijek dešavalo U prirodi, to su još male rupice a kaj da bi došlo do rupe od 100-200m i U new Mexico je rupa bila 400-500m široka a U dubini da se ne vidi i sa cim da se to popuni a U Indiji da se ne govori makar su si sami krivi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije