Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDICE POTRESA

FOTO U centru Zagreba sa zgrade pala cigla među ljude: 'Ovo je moglo nekoga ubiti'

Foto: Twitter/Matea Ćorić
14.05.2020.
u 15:17

''To može ubiti čovjeka. Sjediš i piješ kavu, a onda ovo'', kazala je Ćorić, a sve je dokumentirala i na svom Twitteru.

U središtu Zagreba sa zgrade oštećene u potresu pala je cigla koja je posjetiteljima obližnjeg kafića doslovno proletjela pokraj glave.

''Sjedili smo na kavi. Zapuhao je vjetar i pala je cigla sa zgrade, s visine od 5-6 metara'', ispričala je reporterka Dnevnika Nove TV Matea Ćorić, koja se u datom trenutku našal u kafiću u centru Zagreba.

Dodala je da su se svi gosti jako uplašili i odmah prebacili u sredinu terase u slučaju da se još nešto odlomi sa zgrade oštećene u potresu. Djelatnici kafića otvorili su suncobrane kako bi ih dodatno zaštitili.

Matea kaže da nisu vidjeli radnike na krovu, što znači da slučaj nije povezan sa sanacijom. Sa zgrade se odlomio veći komad od ovoga vidljivog na fotografiji, ali nisu vidjeli gdje je taj dio završio.

''To može ubiti čovjeka. Sjediš i piješ kavu, a onda ovo'', kazala je Ćorić, a sve je dokumentirala i na svom Twitteru.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
15:25 14.05.2020.

To je dokaz da kava može štetiti vašem zdravlju!

HA
Hanok
15:59 14.05.2020.

Krasno se gradi/uzdržava...Hrvatska kvaliteta

BR
Bruce
15:56 14.05.2020.

Bit će toga još, ali umjesto da se piše o svakoj cigli treba pisati o sramotnom odugovlačenju donošenja Zakona o obnovi Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije