Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAD TE PROŠLOST SUSTIGNE'

FOTO Škorin Peternel bio je na prosvjedima u Varšavskoj koje je predvodio Tomašević

Foto: PIXSELL/Twitter
1/12
18.05.2021.
u 12:38

Fotografiju je na Twitteru objavila HRT-ova novinarka Sanja Mikleušević, označivši i Maju Sever koja se također nalazi u tom društvu, uz komentar ''ono kada te prošlost sustigne''.

Igor Peternel iz Domovinskog pokreta, jedan od najžešćih kritičara platforme Možemo! i njihova kandidata Tomislava Tomaševića koji će se u drugom krugu izbora naći s Miroslavom Škorom, svojedobno je podržavao Tomaševića.

Naime, Peternel se našao na fotografiji s prosvjeda u Varšavskoj koji je tada predvodio upravo Tomislav Tomašević.

Fotografiju je na Twitteru objavila HRT-ova novinarka Sanja Mikleušević, označivši i Maju Sever koja se također nalazi u tom društvu uz komentar ''ono kada te prošlost sustigne''.

 

Peternel je tada fotografiju komentirao s ''cool''.

Sada ipak ima drukčije mišljenje. Jučer je tako imao okršaj sa Sandrom Benčić (Možemo!) u HRT-ovoj emisiji Otvoreno.

– Zadovoljni smo uspjehom. Ono što nam ostaje jest sada objasniti ljudima tko se krije iza platforme Možemo! i Tomislava Tomaševića. Da se ne radi o entuzijastičnim ljudima, koji su ljutiti zbog ostavštine Milana Bandića, nego o izrazito ideološki profiliranoj platformi – rekao je Peternel, na što mu je Benčić kazala kako su oni zeleno-lijeva stranka te da se ne skrivaju iznad nadideoloških tema.

– Ono što je problem jest vaš program koji je izrazito ideologiziran. Vi morate jasno reći tko ste i što ste. Vi ste predstavnici jedne ideologije za koju sumnjam da ima potporu veću od 50 posto građana Zagreba – odgovorio joj je Peternel.

VIDEO Tomislav Tomašević prije točno 11 godina predvodio je prosvjed u Zagrebu, a sada bi mogao preuzeti grad

Komentara 58

Avatar Jopa
Jopa
13:02 18.05.2021.

Uvijek sam za konstruktivnu kritiku, no u ovom slučaju braniti da se ruši štakorinjak koji je postojao na mjestu centra "Cvjetni" je zaista bezveze. Ok, investitor je dobio rampu u Varšavskoj za garažu no moram priznati da kada poslovno moram u centar a to je često da uvijek koristim tu garažu jer je najbliže centra grada. Mislim ok je kritizirati ono što ne valja, ali biti protiv apsolutno svega što se planira graditi je vrlo sumnjivo. A što se tiče rezultata izbora, već zamišljam sastanak ekipe iz Možemo sa npr nekim investitorima dok im ova lubeničasta ekipa maše plakatima i zastavama sa natpisima tipa "Protiv kapitalizma i kapitala", inzistiranja na binarnim WCeima u zagrebačkim školama, binarnim semaforima, inicijative da se muški đaci natječu sa ženskima i slične izume radikalne ljevice širom svijeta.

PE
Pears
12:56 18.05.2021.

Kampanja propagande Večernjeg lista u punom jeku..mediji odrađuju prljav posao

PE
Pears
12:58 18.05.2021.

Pardon i Hrt sam zaboravio,oni su poveli već u večer izbora.Što drugo očekivat od Biden pudlica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije