Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAZEN, VOĆNJAK...

FOTO Procijenite sami: Kovačević je za ovu vikendicu naveo da vrijedi 60 tisuća kuna

Kuća za odmor Dragana Kovačevića u selu Hruševec
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/11
25.09.2020.
u 11:35

Imanje u mjestu Hruševec, za koje je napisao da vrijedi 60 tisuća kuna, sastoji se od podruma i prizemlja veličine 50-ak četvornih metara te potkrovlja. Ispred kuće bazen je površine 10-ak četvornih metara, a ispod kuće prostire se voćnjak.

Dragan Kovačević u svojoj imovinskoj kartici prijavio je da je sa suprugom vlasnik tri stana i dvije garaže. Za vrijednost stanova naveo je da jedan vrijedi 2,35 milijuna kuna, drugi 1,25 milijuna kuna, a treći 1,85 milijuna kuna. 

Sva tri stana su u Zagrebu, kao i garaže koje vrijede 110.000 i 75.000 kuna. Za te nekretnine naveo je da su stečene kreditima i od primitaka od nesamostalnog rada. No, u međuvremenu je otkriveno da Kovačević nije prijavio da je njegova supruga vlasnica još jednog stana u Zagrebu, površine 45 četvornih metara. 

Imanje u mjestu Hruševec, za koje je napisao da vrijedi 60 tisuća kuna, sastoji se od podruma i prizemlja veličine 50-ak četvornih metara te potkrovlja. Ispred kuće je bazen površine desetak četvornih metara, a ispod kuće se prostire voćnjak.

Kuća za odmor Dragana Kovačevića u selu Hruševec
1/10

Kovačević je prijavio da je površina te nekretnine 545,4 četvornih hvata i da ju je stekao kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada. No, tragom naših informacija da je Kovačević organizirao i druženja u svojoj vikendici s bazenom, a o kojoj nema nikakvih informacija u imovinskoj kartici, krenuli smo u provjeru tog gospodarskog objekta za koji se ispostavilo da je u biti ta vikendica s bazenom. 

Istražujući, doznali smo da se ta nekretnina nalazi u mjestu Hruševec, koje je između Donje Stubice i Andraševca, a mještani su nam potvrdili da je riječ o Kovačevićevoj vikendici. Mjesto Lukcina koju je on naveo u svojoj imovinskoj kartici ne postoji ni u Zagorju niti bilo gdje u Hrvatskoj. Ne može se reći da je to neki luksuzni objekt, ali ipak njegova vrijednost sigurno je veća od 60.000 kuna, što su nam potvrdili i lokalci uz napomenu da je realnije da to imanje vrijedi šezdesetak tisuća tisuća eura. 

Video: Glavni osumnjičeni u aferi Janaf sebi je preko veze osigurao mjesto u Aleji zaslužnih građana!

Komentara 66

BU
burn
11:20 25.09.2020.

Nemojmo se zavaravati.Ovakvih dragana ima na tisuće. Ovo su samo njihovi međusobni obračuni.

SA
samoborka
11:56 25.09.2020.

Najtužnije i iznad svega najtragičnije u ovoj priči je to što je dotični i njegov lopovluk mačji kašalj u odnosu na tisuće drugih njegovog profila. Dotični očito nije dovoljno puno ukrao da bi bio nedodirljiv ili se pak zamjerio krivima. Ali, najte se brinuti gospon Kovačević..proći ćete kao i svi drugi kriminalci u Hr. 3 dana zatvora, oduzet će vam se neka stara vikendica koje ste se ionako htjeli riješiti, a silni novac kojega ste popalili će za vijeke ostati na vašem bankovnom računu. Uvećan za kamate. Mirno spavajte.

DR
drMS
11:49 25.09.2020.

Nudim mu odmah 62 000, plus janje i odojak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije