Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jutarnji prasak

FOTO: Postavili eksploziv na bankomat, uništili lokal u Zagrebu

bankomat (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
28.08.2012.
u 07:13

Lopovi nisu uspjeli doći do spremnika s novcem, no uništili sve oko sebe

Bankomat Zagrebačke banke potpuno je uništen u eksploziji koja je u noći na utorak oko 4 sata odjeknula zagrebačkim naseljem Borovjem. Meta lopova bila je veća količina novaca u bankomatu, koji je dan prije napunjen gotovinom. Počinitelji su najprije provalili u pizzeriju Il’Mondo u sklopu koje je bio bankomat, a zatim su na stražnji dio bankomata postavili za sada još uvijek nepoznatu eksplozivnu napravu. Potpuno su raznijeli staklenu stijenu na ulazu, oštećeno je nekoliko stolaca i stolova u pizzeriji, razvaljena su i ulazna vrata. Koliko je eksplozija bila jaka, svjedoče i susjedi.

– Probudio me snažan zvuk, učinilo mi se da sam osjetila i nekakvo podrhtavanje. Najprije sam mislila da je nečiji auto eksplodirao. Dotrčala sam do prozora i vidjela gusti dim – kaže stanarka iz zgrade preko puta pizzerije. Nisu samo stanovnici Borovja čuli prasak.

– Nazvao me prijatelj iz Utrina i rekao da je čuo kako je nešto jako grunulo – kaže mladić koji još uvijek ne može vjerovati da nitko nije nastradao s obzirom na to da su svuda oko mjesta eksplozije stambene zgrade. No, unatoč svemu lopovi u tom pokušaju pljačke nisu ukrali ni lipe. Naime, spremnik bankomata u kojem je bio novac u eksploziji nije – oštećen. U cijelom neredu vlasnik Il’Monda Dario Fišter pretrpio je najveću štetu, jer mu je lokal uništen.

Ključne riječi

Komentara 24

TI
tintilinic100
10:51 28.08.2012.

suludisumar kako misliš da postaju sve luđi i nisu im važni životi.??? Pa u 4 ujutro nije bilo nikoga.. nisu nikoga mogli ubiti?? :=)

TI
tintilinic100
10:53 28.08.2012.

LJudi, ovo sve je posljedica krize, previše je nezaposlenih na ulici. A naša vlada samo smišlja nove namete. Umjesto da brine o građanima da bi imali što za jesti.

BO
boston
17:31 28.08.2012.

@nezaposleni Probaj pecati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije