Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SUMNJIVOG ROKA TRAJANJA'

FOTO Pismo ministru: 'Pogledajte što svaki dan jedu naši policajci...'

Lunch paket
Foto: Nacionalni sindikat policije
1/5
30.10.2019.
u 15:16

U privitku Vam dostavljamo nekoliko fotografija sadržaja lunch paketa, te Vas shodno tome molimo da nas pisanim putem izvijestite u žurnom roku koju cijenu MUP RH plaća za navedeni proizvod, stoji u pismu sindikata policije.

Za bolničku hranu znamo kakva je, a za "lunch paket" policajaca? Prema Nacionalnom sindikatu policije je, kažu, skroman i neprimjerene vrijednosti u odnosu na novce koje MUP izdvaja i plaća da službenici dobiju kvalitetan te sadržajan paket. Stoga su se odlučili uputiti pismo žalbe resornom ministru, Davoru Božinoviću.

Uz pismo priložili su i fotografije za ministra unutrašnjih poslova koje pokazuju što sve jedan paket s hranom za policijskog službenika sadrži. Pismo prenosimo u cijelosti.

"Poštovani ministre, molimo Vas da nam kao sindikatu dostavite pisani odgovor na okolnisti lunch paketa (suhog obroka) koji se svakodnevno dodjeljuje policijskim službenicima koji službu obavljaju na terenskom radu (područje osiguranja državne granice-nezakoniti ulazak u RH) a na okolnosti sadrzaJa predmetnog lunch paketa za koji Vam ukazujemo da nije primjeren vrijednosti koju MUP plaća u odnosu na sadržaj koji se isporučuje, a i sama kvaliteta proizvoda je također vrlo često upitne kvalitete i vrlo često sumnjivog roka trajanja. U privitku Vam dostavljamo nekoliko fotografija sadržaja lunch paketa, te Vas shodno tome molimo da nas pisanim putem izvijestite u žurnom roku koju cijenu MUP RH plaća za navedeni proizvod, a isto tako Vas molimo da nam odgovorite da li postoji ikakav ugovor između MUP-a i dobavljača po kojemu se zahtjeva isporuka određenih proizvoda i u određenoj količini, da Ii netko vrši nadzor, odnosno kontrolu poštivanja ugovora kod isporuke, i da li je od strane MUP-a bilo prema dobavljačima pisanih prigovora i ako je koje su posljedice istoga? Kako smo već i zatražili Vaš pisani odgovor, molimo Vas da nam ga dostavite u žurnom roku", stoji u pismu ministru, a potpisuje ga predsjednik Nacionalnog sindikata policije, Nikola Kajkić.

Ključne riječi

Komentara 25

NE
Nemojtako
15:32 30.10.2019.

kao nekad u JNA. Logističari ostali isti. Ukus isti, pašteta ista, samo mi se čini da je voda druga.

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
17:12 30.10.2019.

80 kuna za nešto što ne vrijedi ni 25. Dnevno 1000 do 1500 ovakvih obroka. Netko dnevno spremna u džep oko 60000 kuna! Mjesečno oko 2 milijuna kuna. Godišnje oko 20 milijuna kuna. Gdje je DORH? Što radi USKOK?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:25 30.10.2019.

Strasno, nema ni jogurta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije