Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPO GA STAJALO

FOTO Ovo se rijetko viđa: Vinkovački biser pijan vozio bez dvije gume

Foto: PU vukovarsko-srijemska
1/3
05.05.2021.
u 12:38

Muškarac, 44-godišnjak, upravljao je automobilom s 2,23 promila alkohola u krvi

U nizu prometnih prekršaja policija je u vinkovačkom prigradskom naselju Mirkovci zaustavila vozača koji je upravljao osobnim vozilom koji s desne strane na prednjem i na zadnjem kotaču nije imao postavljene pneumatike. Vozilo je se cestom kretalo na naplatcima!!!

Prema navodima policije taj događaj je zabilježen 3. svibnja nešto poslije 13 sati, a policija je reagirala po dojavi građanina koji se vozilo kretao iza ovoga vozača. Nakon zaustavljanja vozila policija je utvrdila kako je 44-godišnjak bio pod utjecajem alkohola (2,23 g/kg). S obzirom da je vozač već ranije bio osuđivan za iste ili slične prekršaja, te je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je uhićen te smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Nakon toga je iniciran žurni prekršajni postupak.

- Presudom Općinskog suda u Vinkovcima 4. svibnja vozaču je izrečena novčana kazna od 12.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca, izvijestila je PU.

Komentara 5

SL
slavenleko01
18:46 05.05.2021.

Pazi ovo zabrana upravljanja B kategorijom, a cigoš već vozi pod zabranom zbog istih sranja. Dajte ovo je smijeh od Zakona. 🤣😂

IJ
istina_____jako____boli
18:11 05.05.2021.

A pola godne u ludari bi bilo isto korisno.

FA
fajlpz
13:13 05.05.2021.

Dobićete od njega 12000 kuna kad na vrbi rodi grožđe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije