Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotografkinja snimila

FOTO Nevjerojatni prizori: Pogledajte groblje tenkova bivšeg SSSR-a

Foto: profimedia
1/3
05.12.2020.
u 11:28

Onima koji su zaljubljeni u vojna oružja dostupna je i kupovina ovog arsenala pa se tako tenk T-34 iz vremena Drugog svjetskog rata može nabaviti po cijeni od oko 1,3 milijuna kuna.

Moskovska fotografkinja i menadžerica društvenih mreža Lana Sator na svojim je putovanjima diljem Rusije uspjela uhvatiti ostatke nevjerojatnog naoružanja vojske bivšeg SSSR-a, ali i tajna skladišta oružja te hangare za borbene letjelice.


 

Uspjela je čak uhvatiti fotografiju koja prikazuje više od 1000 tenkova koji su napušteni i ostavljeni na krajnjem jugu zemlje. U jednoj zabačenoj vojnoj bazi uhvatila je i dva borbena lovca MiG-23 koji su također prepušteni zubu vremena, kao i desetke odbačenih helikoptera bez propelera i ostalih dijelova. 

Onima koji su zaljubljeni u vojna oružja dostupna je i kupovina ovog arsenala pa se tako tenk T-34 iz vremena Drugog svjetskog rata može nabaviti po cijeni od oko 1,3 milijuna kuna. Ukoliko kupljen, prvo će se tenk morati onesposobiti i ukloniti strojnice.

Ključne riječi

Komentara 37

JO
jobr
11:34 05.12.2020.

a tu se srbi opskrbljuju oružjem,malo kita i farbe i ko iz dućana

MR
mrkvax
11:42 05.12.2020.

Zašto to staro gvožđe ne poklone braći srbima oni bi time osvojili ceo Balkan...?

Avatar rubinet
rubinet
12:05 05.12.2020.

Slab prijevod : "uspjela uhvatiti ostatke" "Uspjela je čak uhvatiti fotografiju" , "uhvatila je i dva borbena lovca " Nije slika zec da bi se uhvatila. A i ovo je nejasno : "Ukoliko kupljen, prvo će se tenk morati onesposobitiobiti i ukloniti strojnice."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije