Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

FOTO Nesreća usred noći na Sljemenu: Zagrebački par sletio u provaliju duboku 30 metara

Foto: JVP Zagreb
1/5
12.05.2020.
u 08:45

Preuzeli su ih djelatnici hitne pomoći, a policija je uzela njihove osobne podatke te nastavila s očevidom kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće.

Vožnja po Sljemenskoj cesti u noći s ponedjeljka na utorak, tek nekoliko minuta poslije ponoći, bila je kobna za zagrebački par. Oni su autom u zavoju kod ugibališta broj 5 sletjeli u provaliju duboku više od 30 metara. 

Zahvaljujući udruženim snagama deset zagrebačkih vatrogasaca i pripadnika HGSS-a koji su poslani na intervenciju čim su unesrećeni uspjeli odaslati poziv u pomoć na 112, nakon jednosatne akcije vozač Robert R. i suvozačica Zlata P. D. sigurno su izvučeni na kolnik s kojeg su sletjeli.

1/5

Preuzeli su ih djelatnici hitne pomoći, a policija je uzela njihove osobne podatke te nastavila s očevidom kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće.

Okolnosti slijetanja s ceste policijski službenici ekipe za očevid još uvijek utvrđuju odnosno pokušavaju ustanoviti je li nesreći kumovala neprilagođena brzina kretanja, slaba vidljivost, trenutak nepažnje vozača ili možda alkohol. 

Komentara 22

DU
Deleted user
09:38 12.05.2020.

auto se najprije zaustavi na sigurno, potom se kotači osiguraju podlaganjem, da ne dođe do slučajne deaktivacije ručne, onda ide ligen sicu ležeći položaj i td. Ja obično napustim auto i onako pri bukvi, s nogu obavim, nekad prislonim i na haubu ..

IG
igorl
09:52 12.05.2020.

Sta fali Jarunu ili Cmroku? Mnogo lakse i dostupnije. NIje sljeme za svakoga.

LI
liliZG
12:56 12.05.2020.

mene fascinira kaj su živi, svaka čast...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije