Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA POLICIJA

FOTO Muškarac s ruksakom sat vremena ležao nasred ceste u Kaštelima

Foto: VL
1/4
17.06.2020.
u 12:29

Bio je odjeven u jeans hlače, kratku majicu, a na leđima je nosio ruksak.

Muškarac nepoznatog identiteta jutros je ležao nasred ceste u Kaštelima, točnije između Kaštel Lukšića i Kaštel Kambelovca.

Vozači i prolaznici na Cesti dr. Franje Tuđmana sve su snimili, a snimka se vrlo brzo proširila društvenim mrežama i po Splitu. Policija je o ovom događaju dobila dojavu još u 7:30 sati, a do sada nisu poznati motivi ni zdravstveno stanje čovjeka. Poznato je samo da mu je policija napisala prekršajnu prijavu zbog ometanja prometa. 

VIDEO Mladić je sat vremena ležao na cesti u Kaštelima: Policija mu napisala kaznu

Foto: VLm

Bio je odjeven u jeans hlače, kratku majicu, a na leđima je nosio ruksak. Navodno  je ležao sat vremena na asfaltu.

Podsjetimo, baš u Kambelovcu u nedjelju je došlo do krvavog obračuna između dva krim-miljea u kojem je smrtno stradao Mario Boljat, a teško su ozlijeđeni Jakov Šimić i Jozo Čabraja. Dva dana kasnije, u utorak je u Kaštel Lukšiću podmetnut požar na crnom BMW-u koji je vozio Čabraja. 

 

Komentara 5

Avatar Edgedancer
Edgedancer
12:58 17.06.2020.

Sad kad nema turista, Engleza i Australaca, domaći redikuli dolaze do izražaja! 😁

DU
Deleted user
14:33 17.06.2020.

Svi snimali i nitko provjerio sta je sa covjekom. Da se to desilo prije 30 tak godina ljudi bi odmah priskocili i pomogli ako treba. Pandemija je nas najmanji problem.

DU
Deleted user
17:13 17.06.2020.

zašto nije muškarac sa trapericama ležao na cesti ili muškarac sa tenisicama, muškarac sa čarapama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije